夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

已經知道兩星期,他今天這樣說我很傷心、他坦白這一刻還是這樣想法,會嘗試改!但我好心痛,我是兩樣也重視的人,難道同我上床同其他女人一樣?

珍珠宮

回覆:老公話到今天他也是愛與性分開

不知道應該怎樣安慰你,心痛再所難免請多保重!給你一個擁抱

男爵府

回覆:nothingisbest 的帖子

這種男人要不得,而且他已跟你攤牌,只會繼續玩女人

Wildlly    發表於 13-9-26 12:53
961123    發表於 13-9-26 11:01
wcpcelia  agree  發表於 13-9-25 19:46

男爵府

引用:已經知道兩星期,他今天這樣說我很傷心、他

原帖由 nothingisbest 於 13-09-24 發表
已經知道兩星期,他今天這樣說我很傷心、他坦白這一刻還是這樣想法,會嘗試改!但我好心痛,我是兩樣也重視 ...
其實性同愛真係可以分開,重點係,如果你唔係一個咁既人,
而佢又夠重視你,就唔會咁做。
你叫佢撫心自問有几愛你同重視你?

男爵府

nothingisbest 發表於 13-9-24 19:19
已經知道兩星期,他今天這樣說我很傷心、他坦白這一刻還是這樣想法,會嘗試改!但我好心痛,我是兩樣也重視 ...

佢即係想點呢?有無心改先?如果有病態既就去見下醫生,睇下有什麼方法醫!如果係佢心野既,你要明確比佢知道你既想法!吾好再比佢有藉口傷害你!我睇到都好心痛!希望你加油!如果佢係愛你愛頭家既,吾好“嘗試去改“,係必須去改!絕對吾可以再犯。做男人要有承擔的!最重要係,你同佢性生活無問題,即係佢同時擁有性&愛,甘點解仲要用甘多途徑向外求?佢吾係單一為發洩甘簡單呀心疼你……

別墅

回覆:nothingisbest 的帖子

男人的而且確係性同愛可以分開。問題是他願意為你放棄森林嗎?

大宅

唔好傻啦!早走早著

翡翠宮

哦, 即係佢比定心理準備你, 佢隨時 ready 再戰江湖

子爵府

引用:Quote:原帖由+nothingisbest+於+13-09-24+

原帖由 hello_kristy 於 13-09-24 發表
其實性同愛真係可以分開,重點係,如果你唔係一個咁既人,
而佢又夠重視你,就唔會咁做。
你叫佢撫心自問有 ...
agree

珊瑚宮

環保接龍勳章

你問他是否也接受女人咁做

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

男爵府

為下次的召妓、出軌,找藉口。

公爵府

好媽媽勳章

我接愛唔到囉...
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

子爵府

反問是否樓主也要愛和性分開?!他有病就看医生,不要講一些似事而非的丕理。加油吧!再同他講得再多,只會越問越傷心,比自己停一停,休息吧!

男爵府

BK Milk勳章

小心佢惹左d野比自己!
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

大宅

愛同性係可以分開,但如他愛你就是分不開,佢好自私,調轉你同第二個男人,你問佢可唔可以囉

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

樓主,其實你選墿留低,我相信你是非常愛你老公。但是如果你每一天仍追問,思索佢點解要咁做,對你自己也很辛苦。

只有‘忘記’才能令你淡忘和走出這困局。加油!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

叫你老公咪搵借口!
左手同右手都可以分開架!咁問佢會否同時左手抆屎,右手食飯丫!
你老公打橫嚟講!激死我!連做老公基本尊嚴都唔要

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

樓主,唔好太激心

你同老公點對話㗎,
要睇埋前文後理,
會唔會你老公呢句說話係想表達:
同外面d女人有性冇愛?

你先定下底線(例如不可再犯),
如佢再犯就走啦。
目前你無謂多想,
已經發生左嘅無辦法,
就讓時間幫你痊癒吧

複式洋房

BK Milk勳章

心痛你

別墅

這是大部份男人的本性,但好多男人會抑制,因為佢地怕失去志愛失去頭家,你老公景然話你知,你睇到佢有幾重視你。你要清楚自己的位置。

首頁

尾頁

跳至