自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

子爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

幫推!!

大宅

畀面勳章

回覆:天水圍嘉湖山莊麗湖居==>外傭姐姐接送小朋友請注意

Push~

伯爵府

Push

大宅

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

過份,大家見到呢d情況,真係要上黎分享,因為家長應該唔知到個外傭咁衰

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

唉......

侯爵府

引用:時間:25/9+大約16:30地點:天水圍西鐵站人物

原帖由 Cody 於 13-09-25 發表

時間:25/9 大約16:30
工人咁對個小朋友一的愛心都無, 好影響佢心理發展, 相方面都無好處

大宅

Push

子爵府

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:背面+

原帖由 Cody 於 13-09-25 發表
背面

simple is the best~

大宅

上星期6我都見到有一位印姐係輕鐵車廂搣個小妹妹塊面。

事發經過:逢星期6我小朋友會去天水圍某一間小學學中國鼓。到放打鼓時間約4點。咁我同仔仔返屋企坐輕鐵。印姐同小妹妹同我地一齊上同一班車。上到車。印姐同小妹妹有位坐。而我同仔仔就企位。當佢地坐低冇耐。印姐叫小妹妹坐低。個小妹妹企係張椅上面。妹妹唔坐低。咁印姐即刻搣住佢塊面拉佢坐低。我當時好惡言。我見個小妹妹冇喊。冇乜野咁。我諗呢個姐姐有可能經常性咁對佢。我返去問我個印印。睇下識唔識佢。但可惜佢地唔識。我諗住黎緊呢個星期6見到妹妹個媽媽我會同佢講返果日情況。希望果位媽媽係到見到我講有可能係你小朋友你pm我呀。。。。。(果位小妹妹最細粒果位)

侯爵府

如果有3年班既,比姐姐咁蝦法唔會唔出聲,會唔會係小朋友做完錯事…認錯中咋?

大宅

冇呀。我地由學校一齊出黎。個小妹妹冇曳過。又冇出過聲。車未到佢仲同我仔仔講左2句到就上車。。。

大宅

果位小妹妹睇唔出佢幾多歲。因為佢係好細粒架。我仔3年級。。。中國鼓唔知有冇比1,2年級我就唔知。因為係有好多間小學集合一齊練習。

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

子爵府

好媽媽勳章

可唔可以喺相簿加相落個人簽名度?

子爵府

push

男爵府

首頁
45678...10

尾頁

跳至