潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

將會去星咖坡玩,有咩好介紹?

大宅

回覆:星咖坡有咩好嘢買?

我只能夠答你斑蘭蛋糕我係星加坡買嗰個CC袋仲貴過HK

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

有啲cc款星加坡有香港無 :)

子爵府

喇沙 cup noodle

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我只能夠答你斑蘭蛋糕我係星加坡買嗰個CC袋

大宅

引用:我只能夠答你斑蘭蛋糕我係星加坡買嗰個CC袋

原帖由 CARMEN_LKM 於 13-09-29 發表
我只能夠答你斑蘭蛋糕我係星加坡買嗰個CC袋仲貴過HK

...
我都係諗住買斑蘭蛋糕
但點解妳連我想買CC都知

ELINGLING    發表於 13-10-3 12:44
phoebe_ming5    發表於 13-10-2 10:48

大宅

引用:喇沙+cup+noodle

原帖由 DCCY 於 13-09-29 發表
喇沙 cup noodle
我掃左二十個

大宅

引用:Quote:原帖由+CARMEN_LKM+於+13-09-29+發表

原帖由 Yuenmuic 於 13-09-29 發表
我都係諗住買斑蘭蛋糕
但點解妳連我想買CC都知
我個袋貴左$8xx左右,因為啱色所以買左!

大宅

回覆:CARMEN_LKM 的帖子

請問邊度有得買?

別墅

回覆:yh114 的帖子

買鞋“Charles & Keith" 又平又好著!之前去Singapore 收serach 多人話OK!

子爵府

引用:買鞋“Charles+&+Keith\"+又平又好著!之前

原帖由 judyk0617 於 13-10-01 發表
買鞋“Charles & Keith" 又平又好著!之前去Singapore 收serach 多人話OK!
X2

子爵府

如果锺意食肉骨茶的話買肉骨茶湯包,好好味!

水晶宮

之前有Jm 報料mbt 平過hk

別墅

High End Brands 貴過香港, 但多少少貨。
其他:斑蘭蛋糕(我女女只食 bengawasolo 既斑蘭蛋糕,香港既全部唔食),喇沙同 pepper crab cup noodles, laksa 同肉骨茶湯包,kaya source,益力多, Sunnyhill, 林志源,Tiger Balm, 各類藥油。。。
Bloom 童裝(我覺得似Sg version 平價 Nicholas and Bear),Fox 童裝(Sg version Gap), Dorothy Perkins/Topshop, Charles and Keith, 小朋友圖書 / workbooks.

phoebe_ming5  can you share photo of lasa and pepper crab cup noodles?  發表於 13-10-2 10:50

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:High+End+Brands+貴過香港,+但多少少貨。

原帖由 candicemammy 於 13-10-02 發表
High End Brands 貴過香港, 但多少少貨。
其他:斑蘭蛋糕(我女女只食 bengawasolo 既斑蘭蛋糕,香港既全 ...
好有用呀

複式洋房

回覆:Yuenmuic 的帖子

Mphosis 係本土品牌嘅女裝。我幾鐘意啲one piece,又唔驚同人撞衫。幾好咖。好多mall 都有。prettyfit, Pedro 啲鞋都靚

別墅

引用:Mphosis+係本土品牌嘅女裝。我幾鐘意啲one+

原帖由 snoow_summer 於 13-10-02 發表
Mphosis 係本土品牌嘅女裝。我幾鐘意啲one piece,又唔驚同人撞衫。幾好咖。好多mall 都有。prettyfit, Pedr ...
Agree!!! Mphosis 既 one piece 返工幾好,另外我一定去 Raffles Plaza 搵一間賣韓國晚裝既舖,平靚正!SGD$300 - 400 左右,普通去飲同 party 一流。

別墅

引用:Quote:原帖由+candicemammy+於+13-10-02+發

原帖由 金仔媽媽 於 13-10-02 發表
好有用呀
Thanks. 我成家成日出 trip, 係 Singapore 行街多過係香港。
Orchard Road 既 Isetan 必去買 BB 野; 不過 Orchard 宜家好多流鶯,唔好太夜去。同埋好多人籌款,佢地有 minimum pay, 我試過一間話要 SGD$10.

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+金仔媽媽+於+13-10-02+發表好

原帖由 candicemammy 於 13-10-02 發表
Thanks. 我成家成日出 trip, 係 Singapore 行街多過係香港。
Orchard Road 既 Isetan 必去買 BB 野; 不過 O ...
其實我間唔中有事去果邊〜 之前行過同香港差不多所以無專登去買野
但你講完我下次有機會去行下先
我多數去食野多

大宅

BK Milk勳章

回覆:candicemammy 的帖子

😁😁Charles and Keith 係必買! 超好著同抵!

首頁

尾頁

跳至