興趣嗜好

跳至

首頁
45678...22

尾頁

珍珠宮

Re: 一起訂 "當當" 好嗎?

幪面超人

真係唔該晒你ar

如果再攪訂書記得預埋我呀!!!!!
不過可否搵次訂"親子洋童"d書呀????

子爵府

親子洋童?
有冇網址呀?

Monty 寫道:
幪面超人

真係唔該晒你ar

如果再攪訂書記得預埋我呀!!!!!
不過可否搵次訂"親子洋童"d書呀????

洋房

Hi 幪面超人,

你可以看看參考以下網址:

http://www.qzybooks.com

我也十分有興趣, 不過比錢手續好似比較繁複, 對我這個電腦白痴來說, 真是比較難, 但如你們想訂書,可否讓我參加呀!唔該。

男爵府

幪面超人,

傻啦,唔該你至真,嗰d漏失之處係當當攪錯咗姐.今晚同個囡玩貼紙書,好好玩.

好呀,一定好多mami有興趣 .

幪面超人 寫道:
All,

大家不用咁客氣啦
我都係出左少少力傘
希望大家唔好介意小妹漏失之處
請多多包涵

不如我地每個月/每季攪次訂書活動
大家有冇興趣呢?

[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.5658369.16127.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.6133754.17923.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067918.00228.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067921.91191.jpg[/img]

大宅

畀面勳章

我都有興趣呀! 請預埋我一份啦! 謝謝!
囡囡媽

子爵府

當然有興趣!
幪面超人 寫道:
All,

大家不用咁客氣啦
我都係出左少少力傘
請多多包涵

大家有冇興趣呢?

大宅

幪面超人 寫道:
All,

大家不用咁客氣啦
我都係出左少少力傘
請多多包涵

大家有冇興趣呢?

好丫~

記住預埋我wor!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都想參與, 唔該預埋我

子爵府

我都想參與,
下次預埋我丫!!
thanks!!

大宅

我都想參與,
下次通知我丫!!
唔該!
http://bd.lilypie.com/AIx9p8.png?r=a657272

別墅

我都好想參與訂購,預埋我吖!

複式洋房

我又想訂呀, 唔該預埋我,
係咪全部都一定係簡體字呢
:oops:

民房

幪面超人,
我都想訂書呀!我想問係當當訂書的運費係用書的重量定係數量去決定?除咗運費之外,重有冇其他的費用?付款又可以用乜嘢方法架?
唔好意思有咁多問題!

Thanks.

男爵府

好媽媽勳章

我都想參與,
下次通知我丫!!
唔該!

大宅

Mei 寫道:
我都想參與,
下次通知我丫!!
唔該!

i m interested in 捕捉兒童敏感期 and 蒙特梭利家庭教育实用方案(1-3岁)

pls count me in. million thanks :)

子爵府

仲有無人想一齊訂"當當"?
大家share固定的$30運費,訂貨前先付一半訂,
我收貨後再聯絡大家,在九龍灣地鐵站交收
截止訂貨日為15號

洋房

Hi 幪面超人,

記得預埋我呀, 我會PM booklist 給您。 謝謝!

大宅

幪面超人 寫道:
仲有無人想一齊訂"當當"?
大家share固定的$30運費,訂貨前先付一半訂,
我收貨後再聯絡大家,在九龍灣地鐵站交收
截止訂貨日為15號

Thanks for your arrangement.

bakusensei:

1)捕捉儿童敏感期 $19.4
2)蒙特梭利家庭教育实用方案(1-3岁)$11.9
3)家庭中的蒙特梭利教育:数学素质培养 $9.5
4)家庭中的蒙特梭利教育:语言能力培养 $8.4
5)家庭中的蒙特梭利教育:感官系统训练 $8.4
6)家庭中的蒙特梭利教育:日常生活练习 $8.4

total: $66

子爵府

唔好意思,我想問下,我見到當當果度有2個價錢,
一個係當當價,一個係vip價,
咁點先至會計算vip價??
又或者係點先可以成為佢地既vip???

大宅

幪面超人,

我想訂以下書,是否還未截止?

cywpak:
價錢:
1. 苹果树上的外婆 7.1
2. 神奇校车1(全10册) 65.7
3. 我的粉彩日记本 12.8
4. 用字母画画(色彩想像空间来自艺术的故乡) 4.5
5. 不一样的卡梅拉(全6册)(适合2-10岁阅读) 32.2
6.水彩画的写意生活 14.2
7. 色铅笔的动物日记 14.2
8.和孩子一起享受艺术 27.2
9. 零食——60道好吃好做的零食和小吃 19.5
10.图画书:阅读与经典(缩印本) 25.5

tks!請覆回可訂購?

首頁
45678...22

尾頁

跳至