跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 好姊妹密密斟(Part 7)

kelly

re : 清潔屋企, 湊囝, 做家務

又唔講埋 . . . 玩相機, 執相, 上 bk, blog, 行街, 買野, 吹水. . .

男爵府

hello peony

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

benben,

你post d icon好抵死
benben 寫道:
入夜, 茶太變身 . . .性感'油'物

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

你話怪我遲就好 [quote]
eeetse 寫道:
係呀, 生左喇, hoho
多謝你呀, 估唔到過左生日都仲收到 blessings,
好開心的

大宅

esther, 同同呢張相好正.... 十分空姐咁...我要飛啦

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我即將加入 :-( :-( [quote]
kelly_bb 寫道:
其實day day都好眼訓, 晚晚阿囝訓左又要清潔屋企, 訓唔到幾粒鐘又要起身湊囝做家務.........................好堪呵架我 :-( :-( :-(

男爵府

nonono, 有心唔怕遲wor,
而且friday 你放假丫ma, 點捨得怪你jet"

joannelai930 寫道:
你話怪我遲就好

伯爵府

雖然大家未使用. . . 都 post here "edu voucher"

男爵府

haha, 你同舅父一樣, 話佢果個係空姐喼呀

Happybebe 寫道:
esther, 同同呢張相好正.... 十分空姐咁...我要飛啦

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

阿7好衰既咁樣踢爆茶太
呢句千奇咪比茶生見到添呀
benben 寫道:
kelly

又唔講埋 . . . 玩相機, 執相, 上 bk, blog, 行街, 買野, 吹水. . .

大宅

唔咁慳我而家點會有幾億身家!

eeetse 寫道:
鬼叫你孤寒咩, 一個月十幾萬家用都唔肯請返個工人

男爵府

thank you benben,
不過都仲未好知有無得apply wor
點都要入左幼兒園先~

伯爵府

mui

怕咩 wor. . . .lei d 通通係茶太 ge 優點, & 可愛之處 mah!!
muimuichu 寫道:
阿7好衰既咁樣踢爆茶太
[quote]
benben 寫道:
kelly

[/quote]

男爵府

你都傻既, 你估茶生唔知咩?

muimuichu 寫道:
阿7好衰既咁樣踢爆茶太

男爵府

咁你就cheap 啦,
用d 百佳 10蚊 cake 黎招呼人地,
下次要起碼要燕窩鮑魚呀

kelly_bb 寫道:
唔咁慳我而家點會有幾億身家!

大宅

hi,

haven't enough time to chase back the message in part 6 this afternoon, here part 7 already 4 pages la

公爵府

我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

男爵府

hi sophia,

part 6 已經成為歷史喇, 唔使追啦,
係呢樹post 多d 咪仲好

大宅

阿7好似今日你最風騷喎, 唔通你尋晚又翻雲覆雨?

琥珀宮

原來係星期五呀, 我果日冇開電腦, 因為去左整頭 [quote]
eeetse 寫道:
nonono, 有心唔怕遲wor,
而且friday 你放假丫ma, 點捨得怪你jet"

首頁

尾頁

跳至