跳至

首頁

尾頁

大宅

"合"埋眼行

我個仔玩都無野好玩,竟然"合"埋眼行扮盲俠
由電視行到沙發,我最初以為佢只係屋企(熟悉既地方)先會咁,但擒日同佢去我舅母屋企都照玩,重差D撞向張Coffee Table!!!

有無小B有咁情況,點解救?

男爵府

Re: "合"埋眼行

小方包佢響大約一歲時...(佢十一個月大識行..即係識行左個多月之後...)
就玩過扮盲俠同...除左向前行...仲要向後行...
一路合埋對眼一路笑一路行...
個樣好搞笑...
但又好鬼驚佢跌親...(果時只係剛識行無幾耐)...
真係睇少眼都唔得...

男爵府

解救辦法:
佢玩多一段時間就會厭,
到時又有新招數∼

別墅

浩浩又係好多花款, 昂高頭行, 側埋個頭行, 攞本書遮住對眼行, 我同老公就睇到心驚胆跳, 驚佢撞親, 佢就覺得好好玩!

等待驗證會員

哈哈原來你地d BB都有呢d舉動......
早兩星期前YUKI妹係動植物公園唔知係咩睇完d星星就
扮佢同埋"合"埋眼行...真俾佢激"c"
不過佢個樣照cutie..諗起都想

男爵府

我係0507媽咪,只係路過搭咀姐! 因為我個女女近衣個禮拜又係咁"合"埋眼行,仲要翁晒個咀同埋nose,好搞笑

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

合埋眼行,琳琳豬未試過喎!!!!不過佢前幾日超眼訓都唔訓覺,佢玩玩下企喺伯公身邊訓著咗,好鬼抵死!

首頁

尾頁

跳至