樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

引用:回覆+Natalie1+的帖子咁你怎樣解決白蟻問題

原帖由 WJJ 於 13-11-06 發表
回覆 Natalie1 的帖子

咁你怎樣解決白蟻問題? 屋有多大? 還有咩吸引你要間屋?
白蟻搵公司杜,因為我去視察過環境,而且有40幾平方,加上唔想捱貴租所以要左

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:回覆+natalielin+的帖子我申請了巳7年但都

原帖由 WJJ 於 13-11-06 發表
回覆 natalielin 的帖子

我申請了巳7年但都沒有申請過特快.....其實係咪應該都要申請吓 睇吓 呢? ...
下年一定要試下,你會好前,特快既屋叫自己選擇,分分中好過派比你多多聲,樓層高低,地點可以自己揀岩心水先要,唔岩咪又等派屋,多個機會選冇壞,又唔影響正常隊!我今年揀時排咗7年3定4個月,我no係54,到下次特快,你排咗8年,可能會前過我,咁好大機會揀到心水單位!

[/url]

複式洋房

我今年12月才7年,但好似要等下一次特快要到出年2014年7月, 1月都好似有但是貨尾冇人要果d,你知道詳細資料嗎? 幾時會有LIST 可以睇到有咩單位呢?

複式洋房

咁你間屋的白蟻問題巳完全解了嗎? 怎樣肯定呢? 怕你做好家俬後又有.....

公爵府

引用:回覆+natalielin+的帖子我今年12月才7年,

原帖由 WJJ 於 13-11-07 發表

我今年12月才7年,但好似要等下一次特快要到出年2014年7月, 1月都好似有但是貨尾 ...
1月嗰次要你有參加7月嗰次,而冇揀到先可以參加架!
所以你要7月先可以喇!

[/url]

公爵府

引用:回覆+natalielin+的帖子咁你間屋的白蟻問題

原帖由 WJJ 於 13-11-07 發表

咁你間屋的白蟻問題巳完全解了嗎? 怎樣肯定呢? 怕你做好家俬後又有.....:question ...
有白蟻係Natalie1呀,我地個名太似

[/url]

複式洋房

咁你間特快屋有什麼問題的呢? 請問你的情況又是如何呢?

首頁

尾頁

跳至