夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

del

子爵府

唉, 照咁睇, 似乎係自己用囉!

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

回覆:發現c6公事包有盒開左既condom (長)

九成係自己用

世界上有許多事情必須做,但你不一定喜歡做,這就是責任的涵義<<馬克思>>

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

咁佢有冇乜特別舉動?

大宅

其實你已經有答案,不過你冇選擇。一係忍,一係走。但帶住仔仔,好難走。

Jolin_Yuen    發表於 13-10-8 14:25

子爵府

引用:平時我唔會理c6個公事包.琴日c6同99出左去

原帖由 Newtown123 於 13-10-07 發表
平時我唔會理c6個公事包.琴日c6同99出左去訂傢俬, 期間打電話返屋企叫我幫佢在公事包找張卡片, 佢叫我在佢 ...
男人要偷食隨時都可以,唔係盡時返工放工交人就以為佢從良,好多男人識詐病請一日假扮返工去偷,放工時間返黎當無事,有啲大假多嘅咪請大假,佢請左你都唔會知,你都唔會日日打佢公司電話chk佢。我識幾個男人都係咁,放假扮返工,約埋啲fd上大陸玩,八九個鐘乜都夠玩。

你似乎係唔想面對現實,你已經講出重點,帶住個仔唔知去邊,所以你唔敢揭發佢,死忍,講真,你第一次警告完佢都唔知錯,你再警告多次都無用,因為佢同你一樣知道你弱點,“離婚唔知帶個仔去邊”,所以佢都唔驚你,繼續玩

大宅

唉......如果離婚你是否可以拿到贍養費?
女家個邊是不是可以幫下手?
如果你晤想離婚就假裝什么都不知道,生活如常。
否則就要有心理準備問個明白,
如果自己接受不了就大家先分居(晤好講離婚!),
睇下你個C6會晤會作出補救方法!
如果C6肯補救,而且又夠誠意的話就原諒佢!

大宅

BK Milk勳章

其實你有睇我個post既話都知我C6有偷食, 但我原諒咗佢...雖然之後佢對我唔好, 但我都忍

男爵府

如果有能力
就走啦
猜疑只會磨滅你對佢仲淨底嘅少少愛
你小朋友會明白,佢會好好對你
你留底唔會開心,你小朋友亦會感受到

男爵府

如果系幫朋友袋住,我諗你老公吾會無啦啦甘驚,又靜靜雞收埋咯!再講,他有前科...!!不如你試下靜觀其變先。睇下他有咩舉動!...吾好一下踢爆,如果他一句“你無理取鬧”。你都即時啞曬!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

如果係我,一定忍唔到,
我會話俾C6知我見到嘅野,
問C6有冇野講,
再話俾C6知,人係好奇又貪心,
外面嘅女人可以同佢持家嗎?
(見你C6咁照顧阿媽,家庭觀念應該重)
過左去就算,如果仲想keep番頭家,
佢要斬斷外面嘅桃花

叫C6同你去旅行,
一來Sweet下,
二來分開佢同個女人幾日先算

男爵府

開心吸收勳章

既然以前你會攤開同老公講,不如今次麵直接問佢?自己估估下好辛苦

lovely_nurse  agree  發表於 13-10-7 16:07

子爵府

唉,又是一個衰男人!

禁止訪問

回覆:tracybut 的帖子

子爵府

回覆 Newtown123 的帖子

現在你心裡一定很痛很苦,應該是不知怎樣算才好!你現在向他說發現這個盒也沒有任何意義,因為他必有一大堆理由去把焦點轉移,我覺得你反而要想想,究竟他在過去這段時間裡的改變?你們之間的夫妻生活是否如常?你們之間的溝通是否回復正常?可以很冷靜地向他說你看到了,但你選擇不問不代表你不知道發生甚麼事,究竟他有否做錯事?有否出軌也真只有他知,天知,你不是想查證,也沒有意去和他查問,只想他明白到一點,紙是包不住火,人的忍耐力是有限度的,你過去曾說的都是真的,機會不會無了期地給,一切都有一個底線,現在底線已經差不多被踐踏了,問他想怎樣?還有甚麼他覺得在婚姻中沒法得到的而要轉往外尋?當然這樣問是建基於你根本無法阻止自己不去想︳不去天天折磨自己究竟應否問,有時和C6把一切明明白白地說出來,反而會令對方明白到忍讓不等於認同或會一直地忍讓下去!
mc <()>

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

pakui 發表於 13-10-7 16:12
自已走留低個仔比佢, 唔係老逢要女人接貨嘛
幾好呀.........等佢做帶子雄狼
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

子爵府

要比佢知你知,但盡量冷靜,睇下佢有咩回應再算,唔好下任何決定住。

別墅

回覆:Newtown123 的帖子

你可以觀察下佢先,例如係屋企有冇經常whatsapp或者we chat,有冇神秘電話講。

你地嘅婚姻生活係咪正常?多唔多嘈架?有冇容易因為小事起衝突?同埋性生活正常?

如果答案係冇多,性生活正常,我諗唔到咩原因盒dum dum係佢嘅,呢個時候可以問下佢,suggest係街,公園問,係屋企始終容易觸景傷情。。。

希望幫到你!

男爵府

如果咁既情況, 我真係接受唔到

首頁
12345...6

尾頁

跳至