自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

8月CHECK STATEMENT 收左我信用卡ANNUAL FEE (12/8).
咁之後我就打HOTLINE 要求豁免啦 (應該係14/8咁上下).
當時諗, 過左日子都唔緊要啦, 佢地會REFUND.
6/9過左數, 我用AUTOPAY的.
到今個月CHECK唔到佢地REFUND比我喎. 打去問啦.
琴晚打左半個鐘...等到掠埋衫都冇人聽. 打2748 8333 (好似係咩卓越理財電話, 唔係最高級但又唔係最普通個LEVEL)
好啦, 今早又打去問. 終於有人聽.
果位小姐初時己CHECK到話我因為唔係响佢地收費前6日通知, 所以收左.
我明, 但係你地語音又話ACCEPT左. 咁即係你地識做REFUND啦.
但冇REFUND 喎.
佢叫我等...等左陣佢就話:梁小姐唔好意思要你等. (一早接通左電話佢話佢係邊個時, 我已經講左我姓咩, 亦都一早入晒我CREDIT CARD NO. 佢係唔需要問我NO. 就CHECK到我RECORD, 所以冇可能唔知我姓李)
我話:我姓李.
佢:OH,,,唔好意思李小姐. 你因為....(又講一次唔夠6日前通知, 所以冇做到)
我:咁可唔可以而家做返?
佢:我幫你CHECK CHECK, 梁小姐..唔係..李小姐...麻煩你等等...
........
佢:喂, 梁...ER....李小姐, 唔好意思要你等咁耐. 我地CHECK返你紀錄良好, 我地下個月會REFUND 返比你.
我:好, 唔該晒!
佢:唔好客氣, 梁...ER...李小姐. 仲有冇野幫到你!!!

男爵府

環保接龍勳章

哈哈哈,可能系新人...

男爵府

回覆:me0913 的帖子

周星星同學,呀、、、梁小贵

首頁

尾頁

跳至