自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

玩具勳章 陪月勳章

回覆:好多帖都係講緊同一樣野

珍珠宮

畀面勳章

引用:我覺得近排好多唔同既帖開左,但都係講緊同

原帖由 falalala 於 13-10-09 發表
我覺得近排好多唔同既帖開左,但都係講緊同一件事.... .... 你地覺嗎?

所以我開其他嚟分散大家注意力

唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

禁止訪問

珍珠宮

1分先

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:係呀,你抽水時我又抽當然我冇開啦不過咁多

原帖由 fanny3315 於 13-10-09 發表
係呀,
你抽水時我又抽
當然我冇開啦
抽~

simple is the best~

子爵府

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

的確影響甚大

你若盛開, 蝴蝶便來!

大宅

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

momomoie 發表於 13-10-9 16:51

所以我開其他嚟分散大家注意力
真係有用

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

happy18 發表於 13-10-9 16:54
覺,有心人帶出氣氛,氣氛影響大眾觀點,最後大眾变成他們幫凶,從而達到他們背後目的。

...

我無理咁多喎,應該達唔到陣

寶石宮

珍珠宮

畀面勳章

抽一抽

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:momomoie+發表於+13-10-9+16:51+覺所

原帖由 sasa0208 於 13-10-09 發表
真係有用

唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

成日都係咁架啦

禁止訪問

BK Milk勳章

子爵府

引用:我覺得近排好多唔同既帖開左,但都係講緊同

我覺得近排好多唔同既帖開左,但都係講緊同一件事.... .... 你地覺嗎?
非常覺,好奄悶

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

helentong 發表於 13-10-9 17:36
非常覺,好奄悶
有時同一d熱話有幾個帖都明白,, 但有d唔太熱門話題都有幾個帖架, 攪到呢度熱閙非常

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

sasa0208 發表於 13-10-9 17:11
真係有用
我唸佢講下笑啫

象牙宮

引用:Quote:sasa0208+發表於+13-10-9+17:11+真係

我唸佢講下笑啫
我知

暫時良心學校有4個

侯爵府

hashtag影視迷勳章

針吉到肉先知痛

首頁

尾頁

跳至