論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

现在請菲,定印好?

333s  有冇第二个選擇呀  發表於 13-10-11 12:08

大宅

講彩數... 冇話邊個國家好唔好...
我之前請印... 嚟到乜都唔識(中英都唔識) 嚟到雞同鴨講... 肯學.... 但做咗3個月就偷走...
跟住請個賓.... 做咗半年有多... 暫時唔駛操心... 完全交咗個屋企俾佢

禁止訪問

禁止訪問

大宅

回覆:现在請菲,定印好?

唔講彩數先。用過菲同印都知到菲無咁勞氣,因為佢地都受過教育。

別墅

菲同印嘅分別係扮蠢同真蠢扮精
我開頭請印諗住乖D,結果咩都話識咩到答知,事實教7次都唔明,俾佢激死,最後補錢俾佢走
後尾請2個都係菲,雖然樣樣同你討價還價,至少真係幫到手,鬥智好過

大宅

AGREE,之前見菲律賓人質事件D菲咁衰咪請印囉, 點知請著個極品返黎, 將條底褲塞入廚房, 講極都仲要咁做咩太嬲印炒左佢

大宅

回覆 happymanman 的帖子

同意

珍珠宮

菲都可以好蠢架

大宅

陪月勳章

真係睇彩數,我請的係印印,好乾淨,唔偷嘢,唔講唔玩電話,但勁蠢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

bun同印極品我都對過.

剛走件bun老99, 懶, 黑面, 浪費, 做錯野話佢, 黑面駁咀賴人, 話I've worked for more than 10 years in HK, nobody said I am stupid. 同佢鏟大鑊.

但亦情願用bun, 因印唔沖涼洗頭, 唔換底衫褲, 吸塵機唔識用, 地拖唔識用. 唔識就好似亞信咁扒係度用條布抹, 豪神父喎(好辛苦).

踎度用手食, 因為另一隻手用來抓私人地帶, 妹妹痕. 半夜三更發開口夢慘叫好似比人追殺咁.

亦費事見印拜神, 因似鬼上身.

大宅

我未請過賓,但現在印姐姐ok woo.....
未婚未湊過nb, 但我interview佢覺得唔錯,照請佢湊nb. 佢湊得我個仔幾好,好錫BB,我仔曳又會鬧又會講道理比BB聽,煮食ok, 交帶佢做好少錯漏,肯學,人又乾淨,聰明、唔識會問,唯一唔好就係久唔久會黑面,不過會聽話照做囉!

子爵府

引用:唔講彩數先。用過菲同印都知到菲無咁勞氣,

原帖由 happymanman 於 13-10-11 發表
唔講彩數先。用過菲同印都知到菲無咁勞氣,因為佢地都受過教育。
Agreed! 起碼思維正路d,印有時想法真係奇奇怪怪估佢唔到

男爵府

我請印,而家呢個醒目又勤力,雖然都試過請到海外蠢印或嗅啤氣既本地完約印,但覺得衰印比例較衰賓比例少,而且海外印較純樸,所以揀印印。但千萬不要揀未完約,佢地本身真系有問題至會斷約。

別墅

引用:我請印,而家呢個醒目又勤力,雖然都試過請

原帖由 mom5354 於 13-10-13 發表
我請印,而家呢個醒目又勤力,雖然都試過請到海外蠢印或嗅啤氣既本地完約印,但覺得衰印比例較衰賓比例少, ...
你在那间請?可介绍嗎?

大宅

菲同印都冇個好人.要小心

首頁

尾頁

跳至