跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

你好嗎? 我囝囝係0703bb, 依家在聖雅各麥潔蓮返緊全日班呀!! 多多指教.

原文章由 babytown8 於 08-12-22 17:59 發表
見到呢個 topic 好開心,我啱啱搬左去銅鑼灣(yesterday),睇晒d內容先知原來係07年,我囡囡係(0704),依家一至五去圖書館 toy library (工人帶),如果我早放工就同佢玩或者接佢返屋企(之前住係中環),09年4月囡囡就2yr,又想返仙 ...
希望每天開心渡過 ;-)

禁止訪問

禁止訪問

醒目開學勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章

聖雅各麥潔蓮網址如下:

http://www.sjskmccc.edu.hk/

佢地依家地址就在堅尼地道, 即合和中心後面, 但2月2日會搬去李節街李節花園了, 全日班學費$3298. 如2歲後入2歲班應該係$2xxx, 依家我囝讀歲半班所以係費d架, 但老師真係好好, 教識左佢好多野.

原帖由 CHKWAN 於 09-1-5 16:39 發表
你好嗎? 我囝囝係0710bb r....

May I know where is 聖雅各麥潔蓮 ? and how much for 全日班呀!! 多多指教.

禁止訪問

大宅

爸B勳章

my b is 0704,我都想同佢報 nursury (但係我心儀佢出年讀 St.Paul Convent Kindergrand (唉,都唔知收唔收),有無好介紹,我唔想佢搭車返學,我住係 St.Paul Convent 附近

珍珠宮

2024年龍年勳章

你o個頭附近得聖雅各銅鑼灣有n班咋, 一係就保良局, 其他都比較遠, 其實你應該早d幫佢報多一兩間n班, in case st paul唔收, 都可以k1再轉第2間好d的.

聖雅各銅鑼灣應該未必有位了, 因為有d上年9月交form的, 都未有得interview, 不過你都可以打去問下, 2808 1391, 但我今日打過無人聽, 唔知係咪放chinese new year holiday.

另保良局你有興趣都可以問下的.

唔知reneeleung天后o個邊有無好介紹?!?!

原帖由 babytown8 於 09-2-2 15:03 發表
my b is 0704,我都想同佢報 nursury (但係我心儀佢出年讀 St.Paul Convent Kindergrand (唉,都唔知收唔收),有無好介紹,我唔想佢搭車返學,我住係 St.Paul Convent 附近

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章

reneeleung, 你記得過年前我地約左2月3號星期2在中環lunch嗎? 我見你無入去reply, 我地book左位了, 我先pm我電話比你, 如你聽日lunch前收到又黎到, 就call我啦.

大宅

爸B勳章

toy library 1 星期之前預約,如果今日打電話去 book 下個星期二,如此類推)我bb(一至五都去 - 返學咁返)如果星期六同日我會同c6 一齊去, 如果我 book 咗六同日 d 時間唔夾,我會當日一早(10點)親身去登記後補,多數wait到!

首頁

尾頁

跳至