家庭理財

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我第一次係呢邊出帖!今日得知此行出左呢個計劃,只要每月指定日子過戶三萬以上(可一萬或二萬,但回贈不同),職員說過戶便可,今日過一過,第日拎番出黎都可,如此六個月回$700, 十三個月再回$400!

推介朋友又多$100

其實係咪有咩估域野,點會咁著數數!?

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

唔係好明~

月月放三萬,一年後 = 36萬???

多左千多元??

~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

引用:唔係好明~月月放三萬,一年後+=+36萬???多

原帖由 大力大力 於 13-10-13 發表
唔係好明~

月月放三萬,一年後 = 36萬???
我估用返個三萬,每個月轉一次,吾使用36萬

侯爵府

2024年龍年勳章

zuzu888 發表於 13-10-13 01:57
我第一次係呢邊出帖!今日得知此行出左呢個計劃,只要每月指定日子過戶三萬以上(可一萬或二萬,但回贈不同 ...

我老公都做咗,不過佢要15000飛行里數,話指定日子過到數第2日拎番晒出嚟都冇問題,但我就疑惑邊有咁大隻蛤乸呀

男爵府

環保接龍勳章

回覆:citibaxx 出糧戶口,月月三萬放一年多千一

呢個優惠好似到9月30日。
我2 年前都做過,無記錯好似係百佳禮卷淨信用卡回贈$1,200。

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

係,第日轉出都可以!我先唔得閒同佢玩但多成千喎

子爵府

引用:呢個優惠好似到9月30日。我2+年前都做過,

原帖由 piglet713 於 13-10-13 發表
呢個優惠好似到9月30日。
我2 年前都做過,無記錯好似係百佳禮卷淨信用卡回贈$1,200。

...
呢個到年尾

禁止訪問

回覆:zuzu888 的帖子

子爵府

引用:我有登記到,剛渣打又有出糧優惠。又係過戶

原帖由 FNH 於 13-10-14 發表
我有登記到,剛渣打又有出糧優惠。又係過戶就得, 我先係渣打銀行set 個autopay ,每月過數去citi baxk, 跟 ...
你做常恆?幾錢?

子爵府

我有登記到,剛渣打又有出糧優惠。又係過戶就得, 我先係渣打銀行set 個autopay ,每月過數去citi baxk, 跟 ...
Citi三個月咁少?佢話半年同十三個月先有得回喎

伯爵府

春季勳章 好媽媽勳章

渣打有咩??

今晚又OT!!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章

zuzu888 發表於 13-10-13 01:57
我第一次係呢邊出帖!今日得知此行出左呢個計劃,只要每月指定日子過戶三萬以上(可一萬或二萬,但回贈不同 ...
有無詳情?

大宅

出糧迎新優惠嘛,無古惑,不過要睇清楚條款,跟足黎做,如果唔係就白做

我已經收左佢個回贈,仲cut埋過緊冷河,下年2月又再食佢迎新

侯爵府

2024年龍年勳章

FNH 發表於 13-10-14 21:44

而citi 果邊做夠3個月就有1500 credit card rebate

你最好問清楚好喎,我老公8月做時又係話轉3個月就有15000里數,點知我同朋友講有呢個優惠,咁朋友就去另一間CITIBANK問,個職員話要轉12個月先有,咁我地再返去開户嗰間問,佢地即話係呀要入12個月,咁我地咪話開户時問咗幾次係咪入3個月就得,答親都係話係,跟住我地再改番個自動轉賬由3個月改12個月,因為如果入唔夠期數要罰款架

侯爵府

2024年龍年勳章

zuzu888 發表於 13-10-14 22:53
Citi三個月咁少?佢話半年同十三個月先有得回喎

12定13個月呀?

男爵府

引用:Quote:FNH+發表於+13-10-14+21:44+我有登記

原帖由 @bear 於 13-10-15 發表
而citi 果邊做夠3個月就有1500 credit card rebate

你最好問清楚好喎,我老公8月做時又係話轉3個月就有1 ...

我之前都問過呀,係做滿3個月會俾Asia miles,但係如果一年內唔繼續用佢出糧,citibank有權收番你同等價值費用

禁止訪問

回覆:@bear 的帖子

子爵府

回覆 buysth666 的帖子

過冷河要幾耐時間?

男爵府

FNH 發表於 13-10-14 21:44

請問在渣打同CITIBANK set 個 autopay會唔會要收手續費架?

大宅

avang 發表於 13-10-16 10:11
請問在渣打同CITIBANK set 個 autopay會唔會要收手續費架?
渣打100蚊/每一個SI(常恆), CITI唔知, HSBC 70蚊, HS 100蚊

首頁

尾頁

跳至