自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

吉吉島做緊特價,部份小電器好抵買,分$800/3件,$1500/3件。
想買娥姐㷛和電磁爐,但屬唔同組別

子爵府

回覆:吉吉島電器好抵買

網上有冇得睇?

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

想買電子蒸籠!

michelle071180  我都想買,但c6話係膠既就no喇  發表於 13-10-20 01:48
我要為小朋友做個好榜樣, 所以2015年要好好為自己和小朋友預備!!

大宅

我都想買

大宅

回覆:isabel115 的帖子

請問上網有得睇嗎?

大宅

http://www.aeoncity.com.hk/sharelibrary/html/zh/News/poster/10_03_26th_Anniversary/Aeon-25+1-aniversary-P1(b)-36_AW-01.html

09/20 4w - 胎囊 4mm
09/27 5w - BB 2mm
10/08 7w - BB 1.16cm, 見到閃閃
11/14 13w - BB7.3cm, 頸皮1.6cm
11/25 15w - 照到係B女 ^^

男爵府

引用:吉吉島做緊特價,部份小電器好抵買,分$800/3

原帖由 isabel115 於 13-10-18 發表
吉吉島做緊特價,部份小電器好抵買,分$800/3件,$1500/3件。
想買娥姐㷛和電磁爐,但屬唔同組別
任選3件可重複吗?我都想買鵝姐煲,有興趣夾?

男爵府

BK Milk勳章

回覆 余魚媽 的帖子

唔可以重覆!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:http://www.aeoncity.com.hk/sharelibrary/

原帖由 000585 於 13-10-20 發表
http://www.aeoncity.com.hk/sharelibrary/html/zh/News/poster/10_03_26th_Anniversary/Aeon-25+1-anivers ...

禁止訪問

大宅

之前$2000我買咗娥姐煲+5.1喇叭連blue-ray機,娥姐煲好好用,雖然係舊款,不過我煲湯燜嘢only,夠用

09/20 4w - 胎囊 4mm
09/27 5w - BB 2mm
10/08 7w - BB 1.16cm, 見到閃閃
11/14 13w - BB7.3cm, 頸皮1.6cm
11/25 15w - 照到係B女 ^^

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:isabel115 的帖子

男爵府

畀面勳章

我都想夾,我想買printer

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

唔好意思咁多位, 我見出左post成日都無人回, 無再上網睇番
娥姐煲真係幾好用, 之前我用緊個7L, 不過自己唔小心弄壞了(滴左D水落插蘇, 攪到要報消), 我通常隨左煮飯(有電飯煲)和煎魚, 炒菜, 當佢萬能煲, 老火湯, 烚糭, 蒸蘿蔔糕,年糕, 燉品, 蒸餸, 年中慳番唔少電費

公爵府

係gas費先啱

禁止訪問

引用:吉吉島做緊特價,部份小電器好抵買,分$800/3

公爵府

回覆 tammychun 的帖子

有款電磁爐是飛利X, 不過屬另一組別($800/3件), 送一個湯鍋, 我都想買番個(原價$398/pc), 不過有JM話同一組別, 唔可以重複

大宅

我想買電磁爐同熱水保,餘下一樣諗唔到

男爵府

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

邊度有得睇?

首頁

尾頁

跳至