夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:你地岩岩識既時候驚唔驚對方途某不軌?點增

原帖由 tsangmonique 於 13-10-18 發表
你地岩岩識既時候驚唔驚對方途某不軌?
點增加大家既信任?
我喺討論區識架!我地當時對件事持相反意見,傾傾下唔想crash 人地個post,就私下pm,到msn,日日傾電話差唔多4個月先見,再4個月後一齊,而家3年喇!已買樓,不過未打算結婚住!

大宅

回覆:有邊個既老公係網上識番黎

10年前 Love Bar ( Chat room )識...80後應該有玩過掛,,結婚三年,,個仔五個半月,,,不過唔過十個人知我地上網識,,任何人問我地都係話我家姐男朋友 ( 依家我姐夫)D朋友,,一個大話講左十年,講到已成事實

zarita  love bar ..個陣一放學就上HAHA  發表於 13-10-19 03:35

大宅

引用:玩online+game+識,佢個陣係公會副會,咁識

原帖由 Babykibi 於 13-10-18 發表
玩online game 識,佢個陣係公會副會,咁識左我教我玩,傾電話,個陣我有男友,佢仲話吾溝人地女朋友,之後 ...
想問你們仲有冇一起玩online game 之後

大宅

玩game識、一齊就7年

男爵府

Chat room 識。傾左icq 一排就約出黎見。見完就一齊左。拍拖結婚足14年。好幸運遇到個超好既男人

大宅

我老公,本來是我一心向他圖謀不軌的…

wcpcelia    發表於 13-10-20 10:34

大宅

我都係onlinegame識,當時我有男朋友,成日唔開心同佢傾計,傾左成年,後來我分左手,開始同佢玩埋cam,之後約出黎食飯,返到去佢就係game留言俾我話叫我做佢女朋友啦

別墅

Icq 識,相識14年結婚5年了

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 熱血勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

ken3tine 發表於 13-10-19 00:34
我老公,本來是我一心向他圖謀不軌的…
邊方面

男爵府

引用:你地岩岩識既時候驚唔驚對方途某不軌?點增

原帖由 tsangmonique 於 13-10-18 發表
你地岩岩識既時候驚唔驚對方途某不軌?
點增加大家既信任?
咁你自已都網上識人,其實大家同等立場啫。。。

世界上有許多事情必須做,但你不一定喜歡做,這就是責任的涵義<<馬克思>>

大宅

引用:Quote:ken3tine+發表於+13-10-19+00:34+我

原帖由 mickeyellen 於 13-10-19 發表
邊方面

男人呃得嘅,女人都得

複式洋房

引用:10年前+Love+Bar++(+Chat+room+)識...80後

原帖由 popo112 於 13-10-18 發表
10年前 Love Bar ( Chat room )識...80後應該有玩過掛,,結婚三年,,個仔五個半月,,,不過唔過十個人 ...
Me Too,係love13網站認識依家的老公,12,3年前,一直拍拖,已經結婚都有十年了,回想起好似好兒嬉的一個開始,從來沒什麼千萬句承諾,唯獨有你在註冊結婚的一段誓詞,無論環境幾惡劣,困難,都一起走過,只有真心的行動同做的一切可以肯定我沒有揀錯了‘您’

大宅

回覆 Babykibi 的帖子

我個CASE好似你咁我同我C6都係玩ONLINE GAME識
之後一直同佢吹水
果陣我有男友 佢亦都追緊另一個女仔
我地第一次見面係同成班GAME友出黎團聚
後來佢冇追果個女仔
我同我個EX感情有問題
佢就開始追我啦
拍左拖3年之後就有左BB跟住結婚
依家阿B都出左世啦

大宅

同老公(歐洲人)喺交友網識, CHAT左個幾月, 佢就BOOK定4個月後既機票嚟HK見我, 中間呢段日子晚晚CAM CHAT, 下線之後每日都會互SEND EMAIL講大家對大家既感受, 如是者網戀左差唔多半年, 佢終於嚟HK, 見到真人, 覺得大家都好適合對方, 都PLAN定有將來. 當佢飛返佢國家之後, 我發現有左BB, 佢亦好負任地馬上安排結婚, 見相方家人, 定居喺歐洲, 而家仲陀住第二胎, 真係好開心幸運比我遇到佢

大宅

我同依家個男朋友係係QQ識..佢第一次玩就俾我呃左返黎
傾左個幾月我覺得佢唔錯就同佢講其實我有個女..
之後佢唔介意然後就出黎見面..無耐就一齊左嚕..
不過都係冇咩人知我地網上識..以為朋友介紹

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

先係唱k識,之後online chat,日日傾,大約半年就一齊,係2011.11.1,之後就有jor bbs,e+bbs仲有6日就8個月la

大宅

引用:Quote:原帖由+Honey2003+於+13-10-18+發表I

原帖由 kupsumbaby 於 13-10-18 發表
我同你有九成相似呀!
我當年係ICQ識我老公嘅時候都係17歲!
我同佢傾電話傾通頂,傾咗一星期啦, ...
我都係17歲icq
拍左十年 今年結婚
希望下年有bb

首頁

尾頁

跳至