夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

朋友老公有Cancer**有冇偏方**

佢地好後生,30幾40歲咋!見佢真係好惨!我地都唔想見佢咁後生就"手掛"。唉!由佢老公feel到有唔舒服至醫生同佢講是第四期,只是1個月到咋!好惨!最惨係到而家冇論去完私家又好,政府又好都找唔到源頭,好似白白等X咁。...人一世唔係個個揾到個抌邊人可伴到老,唉...!
我地好想看看有冇人有人用過嘅"偏方"?我地個個都為佢心急著急,如大家幫到忙,請快留下意見,時間唔等人!
謝謝大家!
:-( :-( :-( :-( :-(

大宅

畀面勳章

Re: 朋友老公有Cancer**有冇偏方**

請問你朋友係咩cancer呀?

子爵府

佢地好後生,30幾40歲咋!見佢真係好惨!我地都唔想見佢咁後生就"手掛"。唉!由佢老公feel到有唔舒服至醫生同佢講是第四期,只是1個月到咋!好惨!最惨係到而家冇論去完私家又好,政府又好都找唔到源頭,好似白白等X咁。...人一世唔係個個揾到個抌邊人可伴到老,唉...!
我地好想看看有冇人有人用過嘅"偏方"?我地個個都為佢心急著急,如大家幫到忙,請快留下意見,時間唔等人!
謝謝大家!
:-( :-( :-( :-( :-(
如大家沒有建議,都嫲煩大家可否寫D嘢或copy我啲內容post出嚟??目的只有一個,希望"up"此內容到top,希望多啲人睇到,這已是很大的幫忙。十分多謝各位伸出援手!

子爵府

子爵府

老實講,佢個肺有花,但只是第2源頭,即已擴散。佢已到過私+照電腦掃描。但未能確實位置,即唔知邊到cancer,所以現在唔理得咁多,有任何方法佢都會試。

珍珠宮

睇下呢到幫唔幫到佢.

下http://www.taishan-international.org/conent.html

複式洋房

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=894432&forum=18&2
努力加油

子爵府

Thank you!! I will transfer it to her!!
Every bits of information is important!
Thank you everyone!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得應盡快找到病源才能對症下藥
不論中醫或是西醫,不同的病都有不同的用藥可減輕病情..
快去做個詳細的檢查吧

子爵府

Yes, u are right, but he has already done the "Computer Scan", this should see everything, but not in his case. So, .... we are worried. And therefore looking some other methods.
:-(

洋房

請 check pm!

子爵府

To RRR,

Thank you! Message recieved!!

大宅

可以試下"蔬菜湯",聽講好得,希望幫到你

子爵府

Yes, I heard some one said, no meat. And do you mean the same concept? No meat? or must have contain some main vegetables?
Thx!

翡翠宮

咁叫佢盡量食鹼性食物同飲下呢個五行菜汁:

美國芹菜二大片; 胡瓜(青瓜)四分一條; 甜椒(青椒)二分之一個; 大蘋果一個(去皮); 苦瓜四分之一條

全部用新鮮者效果更佳, 亦可加紅蘿苩/風梨

洗淨後用榨汁機勿加水便有800cc咁上下架啦, 有病就飲800cc, 無病飲500cc對身體都好架

切記最好早上空肚飲用效用更佳, 勿加任何調咪料, 榨完後15分鐘內飲曬佢以免變質 :lol:

其實呢個汁可e治多種病的, 膽固醇過高, 營養不良, 肥胖, 風濕關炎, 皮膚癬等..........好多不能盡錄

子爵府

Oh, very detail! Thank you!!!

男爵府

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=700610220595
上這個網址看看,那本"元祖蔬菜湯強健法"商務書局有得賣,作者是日本人,也是說醫好了許多癌症

男爵府

sorry, 這個才是正確的
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7006102205950

大宅

天后有個中醫,好多人搵佢醫cancer,
我同事話佢好出名,
不過預約都要等好耐,
如果你有興趣,我幫你問下同事地址.

大宅

http://mr6.plumeflowers.com/about.html
and
http://www3.hku.hk/chinmed/2005/Chinese/clinic_list.php
my mom is consulting dr. chan bing zhong

首頁

尾頁

跳至