婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

我終於“丁頁”唔順同個女人開火喇!!!自己講嘢成日好似食咗個mic咁!!又dirty!成日話為d孫好,但又成日喺屋企食煙!!搞到亞囡氣喘!!亞仔有g6pd 佢就走去買枝金銀花沖涼液返嚟用!
話d孫唔同佢講嘢,係因為佢成日講客家話根本d細路就唔明,點同佢講吖!!c6成30歲仲要成日入房叫佢起身返工!!大佬我唔想一朝早open對眼就見到你囉!!!你真係好討厭!我好憎你囉!!

複式洋房

個人諗法...成件事要怪就怪c6

1) 點解要一齊住, 如果經濟唔許可, 咁就要叫c6勤力d, 係佢攪到你而家咁..
2) 係呢件事上面c6又去左邊? 佢扮演咩角色? 有無幫你? 好明顯佢處理唔到..
3) c6返工都要你叫, 而唔係佢叫你...好明顯佢仲唔係好成熟, 照顧唔到你...

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

比心機儲錢搬開住囉

伯爵府

引用:我終於“丁頁”唔順同個女人開火喇!!!自

原帖由 akmiit 於 13-11-04 發表
我終於“丁頁”唔順同個女人開火喇!!!自己講嘢成日好似食咗個mic咁!!又dirty!成日話為d孫好, ...
搬走啦~

大宅

BK Milk勳章

回覆:同個女人開火

最慘就係啱啱先搬埋一齊住咋!!當初搬埋一齊係因為佢有少少老人痴呆,成日唔知自己喺邊!!其實佢都不知幾醒!!諗諗下都覺呢個係可能個trap嚟㗎!!
佢有糖尿病叫佢唔好食咁多水果,又唔like.
根本c6就唔需要佢叫,但佢就lang 盡責咁成日叫醒佢!重點係仲要叫醒埋細囡同我!!
成日lang 可憐咁,要自己手洗d衫!你洗得唔乾淨放喺我哋d衫隔離咪整dirty埋我哋嗰d囉!!!

男爵府

回覆:同個女人開火

如果係因為99有病先一齊住,不如試下搬近尐,再請姐姐幫手,始終你又有小朋友,好多生活細節要磨合

水晶宮

夜晚鎖門瞓,我之前99都係咁,連星期日都會開門入嚟睇我哋起身未,一啲私隱都冇,之後慣左6299喺到房門一定要鎖,至於你話糖尿唔戒口個問題就咪理佢,佢想短命啲咪成全佢囉

男爵府

akmiit 發表於 13-11-4 08:18
最慘就係啱啱先搬埋一齊住咋!!當初搬埋一齊係因為佢有少少老人痴呆,成日唔知自己喺邊!!其實佢都不知幾 ...

咁趁而家岩岩先一齊住就快D搵樓搬走啦, 呢段時間鎖門同佢講唔駛再叫C6起身, 佢中意食甜野就又佢或者叫你C6提佢唔好食, 你唔好再笨人出口喇~~

首頁

尾頁

跳至