爸爸專區

跳至

首頁
23456...35

尾頁

洋房

Re: 有沒有睇波的爸爸

markli 寫道:
吾使講咁多......等佢搞掂完火車頭先....哈哈

AGREE !

複式洋房

踢波咁劇烈的運動有些少衝撞口角就實有架啦,冰山一角你都可以俾你講到茅呢樣又茅個樣,你都算經典.其實睇波就緊要係開心,好波要識欣賞,你捧個隊贏就哽係開心,輸都要有風度.吓吓輸唔起呶呶嘈嘈,命都短幾年.如果真係咁唁鍾意阿仙奴,可以息電視唔睇,無人迫你,你唔睇好多人睇架.
[img align=left]http://www.dcfever.com/photosharing/photos/20040401/l593191081260194.jpg[/img]

別墅

Adist :
hehe...你吾好誤會...我都想阿仙奴win....不過火車頭都吾易打^____^

BB_BABA
吾使咁激動,大家上來都係吹下水,大家都有言論自由,你都可以吾睇Adist 既留言.....係咪?
開開心心咪算囉^___^

洋房

BB_BABA 寫道:
踢波咁劇烈的運動有些少衝撞口角就實有架啦,冰山一角你都可以俾你講到茅呢樣又茅個樣,你都算經典.其實睇波就緊要係開心,好波要識欣賞,你捧個隊贏就哽係開心,輸都要有風度.吓吓輸唔起呶呶嘈嘈,命都短幾年.如果真係咁唁鍾意阿仙奴,可以息電視唔睇,無人迫你,你唔睇好多人睇架.

你都識講咁劇烈的運動有些少衝撞口角就實有架啦,咁駛唔罵人先?!
又無人講睇得唔開心,都唔知D人咁斷章取意!
自己捧個隊贏就哽係開心,都唔駛係道亂講人呀!
唔知邊個無風度呢?

洋房

markli 寫道:
Adist :
hehe...你吾好誤會...我都想阿仙奴win....不過火車頭都吾易打^____^

BB_BABA
吾使咁激動,大家上來都係吹下水,大家都有言論自由,你都可以吾睇Adist 既留言.....係咪?
開開心心咪算囉^___^

AGREE again ! 開開心心

洋房

[size=xx-large]祝阿仙奴順順利利, 一路打入決賽

別墅

尋日國米真係好吾掂,如果佢地搵專人釘實享利,阿仙奴無win得咁易呢^____^黎緊既歐冠。。。刺激^____^
呢句留言係試緊netscape上網得吾得﹖^___^

複式洋房

祝阿仙奴今年贏歐冠冠軍!
[img align=left]http://www.dcfever.com/photosharing/photos/20040401/l593191081260194.jpg[/img]

別墅

祝利物浦下年贏歐冠冠軍!......不過難d.^____^

洋房

markli,
有希望是好, 但首先希望利記下半季賽事生性D,....

如果奧雲狀態好, 其實打入前四名應該無問題!!!!

男爵府

其實利物浦人腳並唔差,差在個領隊.
Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

洋房

ec822,
利物浦人腳一定唔差, 但其實近兩季利物浦, 有時覺得副領隊湯臣權力大過侯利亞...
運作上有一定的制爪. :-P :-P :-P :-P

別墅

Andy-baba
呢D內部問題我就吾清楚佢,不過表面上如果吾換侯利亞。。。利物浦都幾難有運行囉*_____*

洋房

markli
今晚利記主場對星隊, NOW 才有得睇...

洋房

恭喜利物浦足協盃嬴波

別墅

Andy-baba
多謝^^多謝^^不過都無得睇。。。如果佢吾嬴就真係。。。。
今個星期正喎^^車仔對紅魔,你點睇呀^___^

洋房

我睇好車仔, 因車仔中場實力較強, 加上主場之利..
同意嗎??

別墅

我都喜歡車仔,不過隊波合作未夠默契!都有d擔心.......但係都夠照^______^win!

洋房

如果基斯普出場機會會大 D...

複式洋房

我捧車路士.

首頁
23456...35

尾頁

跳至