自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

試下換咭,我同事都係咁。

大宅

引用:用+windows+run+chkdsk+x:+/f+嚟+check+吓

原帖由 Yubi.T 於 13-11-05 發表
用 windows run chkdsk x: /f 嚟 check 吓,好多時都救得返

"x" 代表你張 card reader 個磁碟代 ...
請問即係邊個位置? 唔好意思,我係電腦白痴黎,thanks

大宅

回覆:求救!!note 2睇唔到記憶咭d相!

頭先試左將張咭入落第2部電話就睇得返d相,即刻過返晒去電腦,然後換左張新咭!

男爵府

好媽媽勳章

回覆:icecream1405 的帖子

你好好彩呀

大宅

回覆:求救!!note 2睇唔到記憶咭d相!

我都係咁,時睇到時睇唔到,勁煩

子爵府

回覆:icecream1405 的帖子

唔好再放入電話度,診張咭未死得,立即back up入電腦先。一定要換過張sd card.

大宅

引用:唔好再放入電話度,診張咭未死得,立即back

原帖由 ironmanmama 於 13-11-06 發表
唔好再放入電話度,診張咭未死得,立即back up入電腦先。一定要換過張sd card.

...
試左將張咭入落第2部電話就睇得返d相,即刻過返晒去電腦,然後換左張新咭!

首頁

尾頁

跳至