自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我想問下地鐵西鐵地下俾人等車企嘅箭嘴係俾左右腳企一個人唔係用黎排兩條隊架咩?!話說等車時,我企緊左面,C6企係我後面,有個阿伯拖住個阿嬋一個人企哂兩個箭嘴攝係我前面,我咪望下佢囉,一有車,佢就貼住前面排頭果個人入,我照入,個阿嬋跟佢唔到就由上車不停鬧我仲猛講話依家啲後生又冇禮貌又乜又物,勁啤我其實我好想講,一人企一個箭嘴先啱,好在忍得唔反駁又冇啤返佢,如果唔係實上youtube,寫左出黎舒服啲,多謝聽呻!

P.S 我上車係總站,大家都有位坐的,唔明點解啲中年人仕都要咁樣,又唔係七老八十

男爵府

回覆:又係搭車,不過唔係讓座問題

有陣時都廢是出聲,
正常人都唔會咁做,
佢做得出證明佢既個質素去到邊!

珍珠宮

好媽媽勳章

而家d人係咁, 尤其係d中年人, 明明左右排左好多人, 竟然有人可以走去最前面中間開多一條龍! 妖, 跟住後來嘅人又跟住排..............................

不過, 個亞嬋都算哀, 自己唔啱仲話人.

男爵府

唉,依家做人好大壓力,我睇BK都驚佢地以為我影佢地相,又驚俾人影,明明我冇錯,搞到好似我錯咁,冇啦啦做紅人就無謂啦!

公爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

個阿嬋好有問題

首頁

尾頁

跳至