母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

第四日,乳頭損左,好似有少少白點,咁係唔係含膿,頭先埋身左半個鐘,真係好痛,但係唔想放棄,

複式洋房

回覆:求正能量

個胸宜家仲要硬到石頭咁,已經忍痛埋身半個鐘有多都冇淋返,好灰

子爵府

用手擠或者用泵試下,你第四日已經咁谷代表你係富媽媽。加油!

男爵府

加油!之前呢度jm教,比bb啜時一路向乳頭方向推!雖然痛,但你唔推鬆,之後仲痛!

複式洋房

引用:加油!之前呢度jm教,比bb啜時一路向乳頭方

原帖由 何師奶 於 13-11-13 發表
加油!之前呢度jm教,比bb啜時一路向乳頭方向推!雖然痛,但你唔推鬆,之後仲痛!

...
已經好返小小,但係c6見我咁辛苦都叫我放棄吖b又成日啜住瞓,搞到乳頭損左到宜家都未好返

大宅

引用:個胸宜家仲要硬到石頭咁,已經忍痛埋身半個

原帖由 nicole_ma 於 13-11-11 發表
個胸宜家仲要硬到石頭咁,已經忍痛埋身半個鐘有多都冇淋返,好灰

...
我同你情況一樣,奶頭損塞好怕再埋身喂,谷到好痛唯有用手家pump.努力!

大宅

回覆:nicole_ma 的帖子

加油呀你做得到的,見到BB健康成長咩都抵番哂

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

俾d 時間, 傷口總會好番. 加油!!

大宅

初頭好多人都係咁,捱過左就有事啦!

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

加油呀!

大宅

夏天玩到顛 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

阿B咀仔細,啜乳頭先會損,同埋要佢啜得岩先繼續俾佢啜
損左太痛頂唔順先泵,盡量多D埋身,阿B快D學識啜啜
加油!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊