爸爸專區

跳至

首頁
45678...17

尾頁

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:回覆+lily_liu817+的帖子我今日又入錯波啦.

原帖由 MISSES_BB 於 13-12-04 發表
回覆 lily_liu817 的帖子

我今日又入錯波啦..
唔緊要,慢慢黎放鬆左自己唔好緊張就揸得掂架喇!

我呢排都揸住架車,雖然d的士佬見我P牌就成日cut我線響我安,但自己唔好驚一定要夠定先揸到,btw我行高速已經開到70~(高速p牌唔可以過70,就算果段可行80都好)

禁止訪問

畀面勳章

回覆:lily_liu817 的帖子

禁止訪問

畀面勳章

引用:今日都好左D架啦+不過窄路掉頭仲未得+手腳

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:今日都好左D架啦+不過窄路掉頭仲未得+手腳

今日都好左D架啦 不過窄路掉頭仲未得 手腳薑硬 雖然1月先教 都擔心練唔熟咋

...
即係3手掉頭?

記住
step1 打右燈兩邊望,d
波扭盡右軚

step 2 打左燈(無記錯係要打)兩頭望,r波回1圈半左軚,拉直架車,睇埋右鏡車尾輪後,到駁就要停

step 3打右燈,兩頭望要確保無車落(即一陣你要轉入去果條線)先好就入d波,扭返盡右軚,慢慢放架車行

禁止訪問

畀面勳章

回覆:lily_liu817 的帖子

水晶宮

引用:我吊極力子吊得唔好+車快左+隻手控制軚盤又

我吊極力子吊得唔好 車快左 隻手控制軚盤又唔夠快
一定要軚快車慢,但唔好車未郁就扭軚

大宅

引用:我吊極力子吊得唔好+車快左+隻手控制軚盤又

我吊極力子吊得唔好 車快左 隻手控制軚盤又唔夠快
好似好難咁!我今日都要學吊頭,而家出紧去!

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

畀面勳章

水晶宮

引用:尋日問個C父到時出去學..我搭咩車出去..係

原帖由 MISSES_BB 於 13-12-05 發表
尋日問個C父到時出去學..我搭咩車出去..係邊度等之類..
C父答..到時我可以元朗揸出去 我好驚呀.. ...
有cfu係隔離就要試多d....

放個膽去啦,有唔對路cfu都即刻提到你,點都好過你考完pass左但經驗唔夠又唔敢揸出去

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

畀面勳章

大宅

引用:回覆+lily_liu817+的帖子係呀..尋日勁開心.

係呀..尋日勁開心..我揸到60呀(好大香里TIM)
你就好,揸到60,我最多3十幾!

大宅

引用:尋日問個C父到時出去學..我搭咩車出去..係

尋日問個C父到時出去學..我搭咩車出去..係邊度等之類..
C父答..到時我可以元朗揸出去 我好驚呀.. ...
你c fu好好,比你揸咁遠!
我刚學掉頭、成日吾记得放手製比 c fu话!

水晶宮

引用:回覆+lily_liu817+的帖子個C父係隔離..成日

個C父係隔離..成日踩停我呀..我睇我有排練啦..之前係一星期上2堂..而家改 ...
學咁多堂既,我都係學24堂,一次上2堂加埋個半鐘咋喎~

禁止訪問

畀面勳章

回覆:hashlulu 的帖子

禁止訪問

畀面勳章

回覆:hashlulu 的帖子

首頁
45678...17

尾頁

跳至