跳至

首頁

尾頁

男爵府

今日收到信收左仔仔出年K1,am offer,呢間係我心水學校,應該都會讀,想問下有冇媽媽小朋友依家係讀緊?覺得間學校點?課程如何?會唔會太深或淺?小朋友讀得開心嗎?學校同雜費,茶點等咩價錢?謝謝大家

子爵府

回覆:康傑中英文幼稚園(馬鞍山)

課程都深嫁!不過小朋友讀得幾開心!但做家長會辛苦D!多D同小朋友溫下書!至於雜費每三個月俾一次今年1080明年吾呢!歡迎你不過我讀到今年!

別墅

回覆 josephinelo 的帖子

畢業定轉校呀?其實佢派位ok ma?

男爵府

引用:課程都深嫁!不過小朋友讀得幾開心!但做家長

原帖由 josephinelo 於 13-11-20 發表
課程都深嫁!不過小朋友讀得幾開心!但做家長會辛苦D!多D同小朋友溫下書!至於雜費每三個月俾一次今年1080明年 ...
三個月比一次茶點咁平均都要三百幾蚊一個月,咁除左茶點,請問每月仲有冇咩雜費要比?

大宅

bowiekashu 發表於 13-11-20 23:50
三個月比一次茶點咁平均都要三百幾蚊一個月,咁除左茶點,請問每月仲有冇咩雜費要比?

...
無其他雜費, 但間唔中會問你買唔買教具.(可以唔買)

子爵府

回覆 HarrisWan 的帖子

畢業!

子爵府

bowiekashu 發表於 13-11-20 23:50

...

K1 小 D ! 宜家 K3 比較多觀課一個月一百幾十

男爵府

回覆:康傑中英文幼稚園(馬鞍山)

請問大家知唔知道康傑同真理浸信會恩典會邊間比較好?雖然一間有學卷一間無,但都想了解下有學券其實有冇咩特別優點?

首頁

尾頁

跳至