親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:wunwunmum+發表於+13-11-20+09:51+我

原帖由 ling330 於 13-12-19 發表
可唔可以share酒店房D相睇下呀, 我都plan緊5大3小去曼谷, 就偽想搵D 3房可以一齊坐晒入去, 唔洗分房.
...
酒店房間相片你可以上Agoda度睇,3 bedroom 有成2千呎,3間房各有廁所,主人房好大,係king size大床,廁所有企缸同浴缸,其餘2間房細D,一間係queen size double bed ,另一間係2張單人床,呢2間房嘅廁所都只有企缸,会細少少!

子爵府

引用:Quote:原帖由+madampang+於+13-11-20+發表

原帖由 wunwunmum 於 13-11-21 發表
Yoyoland 喺Seacon Square(商場)4樓,BTS Udom Suk (E12) Exit 3 出再轉的士,但我第一天冇,第三天租車 ...
請問yoyoland 係咪得機动遊戲玩?

子爵府

引用:Quote:原帖由+tssy+於+13-11-22+發表請問你

原帖由 wunwunmum 於 13-11-22 發表
機票+3晚酒店,大人$36xx ,小童$3000左右,已包所有税,而小朋友好似大人咁佔半房計,包早餐,

...
請問你係邊樹買套票?

子爵府

引用:Quote:原帖由+carrieckl+於+13-11-24+發表d

原帖由 wunwunmum 於 13-11-24 發表
Kidzania D staff 係好好,唔会hea ,或掛住玩手機,不過佢地会比机会小朋友做,如果小朋友太細,除非有D大D ...
我想問下有沒有語言問題呢?

大宅

引用:Quote:原帖由+wunwunmum+於+13-11-24+發表K

原帖由 lumijuli 於 14-03-24 發表
我想問下有沒有語言問題呢?
冇乜!唔覺有,用英文溝通ok!

lumijuli  thanks!  發表於 14-3-24 20:42

大宅

引用:Quote:原帖由+lumijuli+於+14-03-24+發表我

原帖由 wunwunmum 於 14-03-24 發表
冇乜!唔覺有,用英文溝通ok!
直到而家,阿女都好回味响kidzania玩,間中攞D賺到嘅錢出嚟數下,仲話好想去多次!

大宅

請問去Alpaca View 只飲杯野和小食,唔食dinner,唔知得唔得呢?
唔知有無最低消費

大宅

引用:請問去Alpaca+View+只飲杯野和小食,唔食di

原帖由 NicolaLee 於 14-03-24 發表
請問去Alpaca View 只飲杯野和小食,唔食dinner,唔知得唔得呢?
唔知有無最低消費 ...
我諗得啩,我唔覺有最低消費呢樣,佢D嘢都唔算貴!

男爵府

睛靈勳章

回覆 wunwunmum 的帖子

想問下去kidzania, 其實可以現場買飛?

你話上網買飛, 是不是這個經 http://hotels2thailand.com/ ? 但我入去找不到買kidzania飛?

同埋是不是係呢個網買飛平過現場買? 入場後是任玩職業? 只須排隊? 有無限玩幾多小時?

THANKS!

男爵府

引用:回覆+wunwunmum+的帖子想問下去kidzania,+

原帖由 WinkyLee 於 14-03-26 發表

係呢個,上年我都買過。入條link, 左手面按“shows and events”, 再選“Bangkok”,畫面跳出第一個就係
玩幾耐就睇當時營業時間,每個工種排隊

大宅

引用:回覆+wunwunmum+的帖子想問下去kidzania,+

原帖由 WinkyLee 於 14-03-26 發表

平過即場買,不過要自己選定日子,冇得改期,credit card 過數。
星期六日好似分上下2節時間,平曰一節,上佢官網查下就知!

大宅

我上次都係住Abloom呢間, 我6大1細, 超正

男爵府

睛靈勳章

wunwunmum 發表於 14-3-27 11:52
平過即場買,不過要自己選定日子,冇得改期,credit card 過數。
星期六日好似分上下2節時間,平曰一節,上 ...

THANK YOU!!!

珍珠宮

回覆:5大5小 4天曼谷自由行剛返 ...

我暑假有12大2小,abloom可以住到嗎?

大宅

macca 發表於 14-4-1 22:10
我暑假有12大2小,abloom可以住到嗎?
Abloom 1間3 bedroom(1 king bed, 1 queen bed & 2 single beds ) 可住6个大人,小童可免費入住,你要2 間3 bedroom就ok! 我當日住15樓,全層得我个room!

珍珠宮

引用:Quote:macca+發表於+14-4-1+22:10+我暑假有

原帖由 wunwunmum 於 14-04-02 發表
Abloom 1間3 bedroom(1 king bed, 1 queen bed & 2 single beds ) 可住6个大人,小童可免費入住,你要2 間3 ...
即兩層樓先住得晒我全部人?

大宅

引用:Quote:原帖由 wunwunmum 於 14-04-02 發表A

原帖由 macca 於 14-04-02 發表
即兩層樓先住得晒我全部人?
唔敢肯定!
另外,我記錯咗,我好似住16樓,而我另外有friend 住2 bedroom, 响5樓,我有request same floor, 但都唔得!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+macca+於+14-04-02+發表即兩

原帖由 wunwunmum 於 14-04-02 發表
唔敢肯定!
另外,我記錯咗,我好似住16樓,而我另外有friend 住2 bedroom, 响5樓,我有request same floor ...
Thx very much!!!

大宅

引用:Quote:原帖由+wunwunmum+於+14-03-24+發表

原帖由 wunwunmum 於 14-03-24 發表
直到而家,阿女都好回味响kidzania玩,間中攞D賺到嘅錢出嚟數下,仲話好想去多次!

...
Thx for share...我黎緊都諗住帶囡囡去,
請問你囡囡係咪未夠4歲,但係買4歲ticket,就可以玩多好多種工作?? 我囡囡得3歲幾,會唔會玩唔到??thx!!

大宅

引用:Quote:原帖由 wunwunmum 於 14-03-24 發表

原帖由 好有問題 於 14-04-15 發表
Thx for share...我黎緊都諗住帶囡囡去,
請問你囡囡係咪未夠4歲,但係買4歲ticket,就可以玩多好多種工作?? ...
我个女7歲,3歲唔太清楚,我知道3歲ticket平D,但好多job最少要4歲,而二樓有3間房比D baby 至3歲嘅爬!

首頁

尾頁

跳至