想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我剛小產後1個月,頭先去廁所抹到有淺啡色分泌,請問有無JM試過?

男爵府

回覆:Fayon 的帖子

小產後大約 4-6星期會嚟m, 會唔會係 mc?

複式洋房

回覆:karmankama 的帖子

唔係囉,抹咗嗰一次之後就無,都唔知做咩....

大宅

而家嚟咗m未?有無肚痛?

伯爵府

我岩岩都係小X 後第一次M Come, 最初兩日都係有D 啡/紅分泌, 好少既, 抹左就無再流。。但兩日後就M come 喇。。所以我諗你都係正常既。

男爵府

我頭一日都只是下午及上午各一滴,第二日都好小,第三日正常

大宅

引用:我岩岩都係小X+後第一次M+Come,+最初兩日

原帖由 CLK-MB 於 13-12-09 發表
我岩岩都係小X 後第一次M Come, 最初兩日都係有D 啡/紅分泌, 好少既, 抹左就無再流。。但兩日後就M com ...
me too,我都係第一、二日有啡,之後第三日正式m come,不過我勁多,頭4日都要用夜用!

大宅

回覆 Sweet_baby_CS 的帖子

我係第4日小小粉紅/啡... 未嚟m... 驚驚.... Day 39喇....

伯爵府

我都係呀。。第三日真係黎時勁多! 因為我平常都係量少果隻。。所以上個月咁都有D 驚。 而且條腰同個肚都有D 痛。。不過係頭兩日, 之後都OK.

男爵府

juliette0711 發表於 13-12-10 10:21

我係第4日小小粉紅/啡... 未嚟m... 驚驚.... Day 39喇.... ...
咁你有d怪怪地..........去睇下醫生好喎

男爵府

CLK-MB 發表於 13-12-10 13:40

我都係呀。。第三日真係黎時勁多! 因為我平常都係量少果隻。。所以上個月咁 ...
我本身都小....今次再小d

伯爵府

回覆 yoyocandy 的帖子

我一向都係黎3﹣4日。。。以前見D fd 話黎7﹣8日。。覺得好恐怖!

依家我成日都諗住幾時再試。。。但又怕好似上次咁。 我已經高齡。。所以更擔心。

男爵府

引用:回覆+yoyocandy+的帖子我一向都係黎3﹣4日

原帖由 CLK-MB 於 13-12-10 發表

我一向都係黎3﹣4日。。。以前見D fd 話黎7﹣8日。。覺得好恐怖!
要驚一齊驚,我都高高地,再接再厲一齊努力

伯爵府

哈哈, 我唔止高高地。。係幾高(齡)下果隻~ 不過我都會再試既。。見人地4X 幾都得。。無理由自己唔得既!
你地小X 完有無做D 咩去調理身體呀?

男爵府

引用:回覆+yoyocandy+的帖子哈哈,+我唔止高高地

原帖由 CLK-MB 於 13-12-10 發表

哈哈, 我唔止高高地。。係幾高(齡)下果隻~ 不過我都會再試既。。見人地4X 幾都 ...
露惡完之後食姜操,一星期飲一次補湯大概飲左6次啦,一個月後晚飯後散步

伯爵府

我都係飲下雞湯。。戒凍飲同生冷野。。我本身勁鍾意飲凍野。。呢兩個月真係戒左8成喇。
依家諗住睇下中醫。。我好怕熱架。。但冬天呢, 對腳就著左socks 都會凍咁。 聽人講可能係子宮寒。。所以都想去調理下。

男爵府

回覆:CLK-MB 的帖子

我以前好似咁既天氣以經手腳冰冷,現在好好多,就算係郁動幾下好快暖返,我諗應應該食左姜操同埋做左運動所以改善左,以前小凍飲但經常食魚生,現在都好小食了

複式洋房

回覆:yoyocandy 的帖子

依家過多咗成兩個星期都唔見m小姐

男爵府

回覆 Fayon 的帖子

啡完咁奈都冇m?好似有d問題, 去睇下中醫, or 又bingo??

伯爵府

回覆 Fayon 的帖子

我個醫生話應該唔遲過40日就會黎 period。。。你要唔要去睇下醫生? 你上次係自然流定係人工流產?

首頁

尾頁

跳至