興趣嗜好

跳至

首頁
12345...15

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好恐怖,但好正,仲有冇

大宅

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 giraheiyear 的帖子

2個都係無5官

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

回覆:返工無野做..不如講鬼故

大宅

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 晞玥 的帖子

好驚呀!

大宅

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我又分享一個丫..... 係我未出世嘅事,我啊媽話我知嘅...

當年我啊媽成日都話,如果頭兩個都無問題,一定唔會有我同細佬出現!

當年... 老大出世時,醫生話 BB 有先天心漏,情況嚴重!幾個星期後,老大真係與世長辭!一年幾之後,媽咪又懷孕,陀老二陀咗幾個月後,媽咪開始不停夢見老大,佢見到老大不停打一個BB,媽咪就問佢,『點解你要打細佬呀?』老大話『我唔鐘意哩個細佬,佢黑 mun mun,我唔鐘意!』如果... 媽咪無幾耐之後小產,醫生拎BB出唻時,真係一嚿黑 mun mun 架!當時媽咪爸爸都嚇一嚇!

一年幾之後,媽咪又懷孕,哩次就係我喇... 媽咪知道又有咗之後,話俾嫲嫲知,嫲嫲即刻拉住佢去廟,將肚入面嘅我契俾觀音娘娘做契女... 我先可以安全出世喎!

複式洋房

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+晞玥+於+13-11-27+發表我呢個

原帖由 irene_mcmug 於 13-11-27 發表
好恐怖,你係外地生唔係香港?而家身體好返晒未?
我係台灣生,已經好番好多,多謝關心

伯爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

留位, 追

大宅

我妹以前讀F.1,2時...學校附近有條下水道(之類)既..(實情係咩我都唔清楚..)
有日放學....佢同個同事行去下水道玩~
行到1半...我妹見到遠處有個著白色袍咁既人企係到..郁到唔郁..
我妹佢地繼續向前行.....但無論行幾多步..
白色袍既人同佢永遠都相距1樣距離...好似根本無行近過咁!!
我妹就驚啦...問同學見唔見白色袍果個人..
同學仔話唔見WO~~係邊到??
我妹就指1指前面...但同學仔話根本無人...
所以佢地2個就驚........即走...
返到屋企後...我妹連續幾晚發惡夢...
講埋D好古怪既野...
佢同我講...佢每晚發同1個惡夢..
夢見白色袍果個人係咁追住佢..好似想"連"死佢咁
因為我妹怕比媽咪鬧所以1直都唔敢講~
之後更開始比鬼壓..晚晚都訓唔到無精神~~
迫於無奈都要同媽咪講...
最後媽咪要請教紙札店既人先可以無事~~~~

cherrie_q    發表於 13-12-10 23:50

禁止訪問

引用:我妹以前讀F.1,2時...學校附近有條下水道(

大宅

回覆:返工無野做..不如講鬼故 ...

大宅

留位

男爵府

男爵府

嘩,好堅 睇完都心寒

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

公爵府

仲有無?

大宅

首頁
12345...15

尾頁

跳至