自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

想問下大家有無咩正野執?今日black friday wor.

我收到promotion的email就有

Katespade 之前睇中的媽媽袋2千幾, 家陣差唔多半價.
Carter, OshKosh 今日都有半價呀, 不過之前買左啦...
Gap 4折

等等等等. 有無其它mama報料?

winnie_bbb  How to buy?  發表於 13-11-29 23:42

伯爵府

陪月勳章

polo extra 15%

子爵府

回覆 june33 的帖子

想買Katespade, link please?

別墅

回覆 Money媽 的帖子

我唔知可唔可以post link...

surprise + . + katespade + . + com

子爵府

我都想要Katespade條LINK, PLS

別墅

仲有 striderite 的小朋友鞋都好抵, 半價.
不過佢好似唔收國際信用咭....
攪到我要托朋友買... 仲未知得唔得... T_T

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

之前買咗好多,不過今日都會望下有無平野

別墅

寶貝GG 發表於 13-11-29 12:06
polo extra 15%

我上us網買過兩次polo的童裝, D質量實在麻麻.
洗一兩次已經變型.... = = 得個名牌.....

別墅

stepchk 發表於 13-11-29 12:40

之前買咗好多,不過今日都會望下有無平野

之前有買過咩? 分享下丫~

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

都係買carters衫,一大堆

子爵府

回覆:國感恩節 Black friday sale!!!!

岩岩買左 disney store 買男仔睡衣
Iron man, thro, captain America
男仔marvels呢幾sets睡衣,我見香港無/未有先買

Add\'l 8折

子爵府

Juicy couture
Add\'l 30%
Track - add\'l 40%

伯爵府

虎到金來勳章

正,今晚買

別墅

stepchk 發表於 13-11-29 12:44

都係買carters衫,一大堆

me too, 可以去睇下 gymboree 都有半價.
佢的質量好過carters, 不過貴少少.

珊瑚宮

thx

伯爵府

Ae 50% off

子爵府

MommyPanel勳章

引用:回覆+Money媽+的帖子我唔知可唔可以post+li

原帖由 june33 於 13-11-29 發表
回覆 Money媽 的帖子

我唔知可唔可以post link...
可唔可以寄去香港?

伯爵府

陪月勳章

june33 發表於 13-11-29 12:42
我上us網買過兩次polo的童裝, D質量實在麻麻.
洗一兩次已經變型.... = = 得個名牌.....
...

我覺得 POLO 質地 都叫OK 了

THE CHILDREN PLACE 果D 重差!

男爵府

Tory B 都有呀 ~ 知唔知寄唔寄香港

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

有邊隻牌子的bb 衫你哋覺得個質地係好架? 可唔可以推介吓?

之前都見有jm 講carter's 麻麻...

首頁

尾頁

跳至