美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

事源之前係SHISEIDO買左盒粉join左member, 上個星期有個女仔打黎話有個免費皮膚護理做, 既然係唔洗錢緊係去做下啦

開頭佢用左一部機仔幫我test我既皮膚, 睇下夠唔夠水, 有冇色素問題咁啦~~結果我既肌齡係比年齡後生左3年, 好開心hehe不過有test到有色素問題~所以ba姐姐幫我簡左d美白產品做返個treatment

佢用左white lucent果條line, fu完個美白mask真係即時白左阿! 同埋都有滋潤既效果, 正阿!
而且買滿左980仲有一大堆野送, 所以敗左個美白精華試一試好唔好用先

唔識貼電腦d圖阿

bo_bo_yee  Good  發表於 13-12-14 20:07

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回

大宅

回覆:candyuyu 的帖子

我都約左下星期六做皮膚護理,想問問妳會hard sell 嗎?可以分享多d嗎?thanks!

大宅

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆:我都敗左SHISEIDO啦! 好開心

I 大蚊豬   

公爵府

大宅

係咪new join member 個個皮膚分析?? 耐唔耐架,係咪要素顏去????

別墅

winfieldwoo 發表於 13-12-14 20:40
我都約左下星期六做皮膚護理,想問問妳會hard sell 嗎?可以分享多d嗎?thanks!

...
唔hardsell阿 做完佢只係問我有冇問題想問佢, 有冇問產品有興趣我做完我話諗下先 佢都冇sell我 只係叫我有興趣搵返佢

子爵府

我就買咗1280,會送套掃加Revital系列

別墅

cutepig404 發表於 13-12-15 00:05
我就買咗1280,會送套掃加Revital系列
我怕會唔岩用唔敢買太多

子爵府

因為我都計到好盡,剛好1280,就係Bio performance支serum(720)同Revital嘅massage cream(560)

伯爵府

伯爵府

畀面勳章

引用:事源之前係SHISEIDO買左盒粉join左member,+

原帖由 candyuyu 於 13-12-14 發表
事源之前係SHISEIDO買左盒粉join左member, 上個星期有個女仔打黎話有個免費皮膚護理做, 既然係唔洗錢緊係去 ...
SHISEIDO盒粉好用嗎?

Be crazy. Be stupid. Be weird. Be whatever. Because life is too short to be anything but happy.

別墅

qmui 發表於 13-12-15 00:53
SHISEIDO盒粉好用嗎?
我覺得好好用, 我平時當碎粉咁用黎定妝,好幼好滑,同埋都好有光澤 我之前用開sofina 我覺得SHISEIDO好用好多

複式洋房

candyuyu 發表於 13-12-15 01:24
我覺得好好用, 我平時當碎粉咁用黎定妝,好幼好滑,同埋都好有光澤 我之前用開sofina 我覺得SHISEIDO好用好 ...
IS IT MAQuillAGE Perfect Multi Compact?

伯爵府

畀面勳章

引用:Quote:qmui+發表於+13-12-15+00:53+SHISEID

原帖由 candyuyu 於 13-12-15 發表
我覺得好好用, 我平時當碎粉咁用黎定妝,好幼好滑,同埋都好有光澤 我之前用開sofina 我覺得SHISEIDO好用好 ...
幾錢到??係咪得一隻架咋?我都想買

Be crazy. Be stupid. Be weird. Be whatever. Because life is too short to be anything but happy.

別墅

唔係好記得,係MAQuillAGE, 300蚊

複式洋房

引用:唔係好記得,係MAQuillAGE,+300蚊

原帖由 candyuyu 於 13-12-16 發表
唔係好記得,係MAQuillAGE, 300蚊
粉餅係咪圓形?
一盒裏面有晒三隻色丫?^^

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

引用:事源之前係SHISEIDO買左盒粉join左member,+

原帖由 candyuyu 於 13-12-14 發表
事源之前係SHISEIDO買左盒粉join左member, 上個星期有個女仔打黎話有個免費皮膚護理做, 既然係唔洗錢緊係去 ...
請問個筆筒係咪standard高度?即係其他牌子嘅掃都擺倒?

別墅

rainniela 發表於 13-12-16 00:34
粉餅係咪圓形?
一盒裏面有晒三隻色丫?^^
三色果隻係定妝用架,唔同粉餅,不過我都試過好滑,我想多少少遮瑕同埋有時趕時間出門口就可以就咁上乾粉,我果隻係方形,比較透薄同補濕

首頁

尾頁

跳至