跳至

首頁

尾頁

大宅

急!我個囡囡發燒已經兩日,想問粉嶺,上水有冇好

如題.

複式洋房

Re: 急!我個囡囡發燒已經兩日,想問粉嶺,上水有冇好

Dr.Tam Yum Lun is good , his clinic in Fanling Ctr , If u need the tel number please send sms to 90178362.

侯爵府

上水廣場 -- 王家鑾
粉嶺中心 -- 譚欽粦

你囡囡燒左2日, 你仲唔快d 帶佢去睇e 生
小梓熙 寫道:
Dr.Tam Yum Lun is good , his clinic in Fanling Ctr , If u need the tel number please send sms to 90178362.

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我兩個仔都係譚欽粦...佢唔會亂開消炎藥或者抗生素架...

大宅

我亞女以前都係睇譚醫生, 睇左成年啦,不過佢d 藥成日都一樣既, 食食下就無效lu, 後來我轉去睇李明醫生, 都okay 呀.

大宅

試吓花都廣場黄國榮醫生,我小朋友有次出(診)發燒、
燒吓停吓好膽心,去睇黄醫生,一睇之下,原來出(診),醫生話遲兩日會見到小朋友身出現紅診,結果兩日後真出現,所以,你可以試吓

洋房

以下三個醫生我個仔都睇過,都掂,可以記下以作不時之須.

上水廣場 -- 王家鑾
粉嶺中心 -- 譚欽粦
花都廣場 -- 黄國榮

順便提一提,花都廣場--郭樹明 好唔掂,Dump 証,冇醫得.

珍珠宮

粉嶺中心 -- 譚欽粦 ==> ok ga

別墅

黃國榮喇,很好
http://mmbb423.my.babysky.hk

首頁

尾頁

跳至