全民熱投

跳至

首頁
12345...10

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:政府於2004年落閘,要求申領綜援者須居港滿

原帖由 中央情報員 於 13-12-18 發表
政府於2004年落閘,要求申領綜援者須居港滿七年,終審法院昨裁定這項要求屬違憲。
根據報章報道,社區協會 ...
真係好無奈。呢個無能既政府

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

用戶要求終止服務

2018復活節勳章

回覆:有關申領綜援者須居港七年屬違憲的裁決,政府應有何對策

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

侯爵府

牛年勳章 我的育兒心得勳章

回覆:中央情報員 的帖子

根本無滴水不漏嘅野~
個人覺得好睇個官嘅立場佢地五個咁一致咁推翻前判決…為乜點解
如果唔係,點解之前嗰d又判唔一樣
哩d咪官字兩個口囉~乜野動機就唔知
個個以為win梗…真係估佢唔到
政府、社署都甩晒轆…
我梗唔接受個終審判決喇~嚴重養懶人真唔敢想像下一代點擔起社會責任

侯爵府

牛年勳章 我的育兒心得勳章

回覆:中央情報員 的帖子

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:有關申領綜援者須居港七年屬違憲的裁決,政府應有何對策?

大宅

BK Milk勳章

男爵府

大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

別墅

男爵府

叫個5個法官養囉,唔係好多錢,對他們來講面嗰浸啫

珍珠宮

虎到金來勳章

伯爵府

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

好媽媽勳章

公爵府

我的育兒心得勳章

Hope that our choice will be apply very soon.
Everyday may not be good..but there is something Good in Everyday!

首頁
12345...10

尾頁

跳至