興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章

nicksonma 發表於 24-3-5 13:26
最近睇左雲霓的好睇.

多謝介紹.

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

各位, 最近又發掘到一位好作者, 舒書書.

正在追此作者的《覺醒後我暴富了》, 小說圍繞“柴窑”古董的發現, 好睇.

大家不要在意小說名字.

象牙宮

2024年龍年勳章

Sumyeema1 發表於 24-3-22 17:26
各位, 最近又發掘到一位好作者, 舒書書.

正在追此作者的《覺醒後我暴富了》, 小說圍繞“柴窑”古董的發現, ...

各位書友, 我又、双睇書一條龍, 連續追了舒書書另外兩套小說:

七零女配幸福指南.

睇呢套書, 要知道文革&上山下鄉呢兩個中國近代史.
attach0/tmp/phpUzulyK

象牙宮

2024年龍年勳章

Sumyeema1 發表於 24-4-3 20:27
各位書友, 我又、双睇書一條龍, 連續追了舒書書另外兩套小說:

七零女配幸福指南.

我追的第三套舒書書小說: 《後媽覺醒後》, 非常勵志, 我個人鍾意呢本小說.
attach0/tmp/phpmtXnYK
attach1/tmp/phpII4YSG

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

冬天的柳葉也是我喜愛的作者, 她/他的新作《辭金枝》終於在思兔見到, 舊年在另一個app 睇到一半就冇update, 依家追埋.
attach0/tmp/phpBSU2aE

男爵府

回覆 nicksonma 的帖子

睇咗一半好睇, 有笑位, 特別係初九. 我笑咗出聲.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Sumyeema1 發表於 24-4-3 20:35
冬天的柳葉也是我喜愛的作者, 她/他的新作《辭金枝》終於在思兔見到, 舊年在另一個app 睇到一半就冇update, ...

我看左一半,真的好吸引,我好耐未試過看一本令我引不住想看的小說了

作者的妙偶天成,是我看佢作品的第一本小說,又重看過好多次,真的好好看

象牙宮

2024年龍年勳章

CrabPincers 發表於 24-4-11 10:48
我看左一半,真的好吸引,我好耐未試過看一本令我引不住想看的小說了

作者的妙偶天成,是我看佢作品的第 ...

冬天的柳葉這幾本都好睇, 我最喜歡《韶光慢》
attach0/tmp/phpaungtk

別墅

回覆 kelly68 的帖子

步步驚心,桐華超喜歡

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Sumyeema1 發表於 24-4-11 11:23
冬天的柳葉這幾本都好睇, 我最喜歡《韶光慢》

我開左嬌鸞看,我不是好鍾意看, hm 點形容呢,神女,蠱,符醫呢d, 所以好多人話似錦好看,我看過幾次開頭幾頁,都無動力看落去,而嬌鸞,是我看簡介時已經無諗住看,不過呢排書荒,就開黎看看,暫時我還接受到,但不知會不會棄,因為又是果d 無血緣關係的兄妹戀加我不鍾意的符醫

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

有讀者話看這本書看哭了,但我又無喎,只是心痛女主,只有32章,無聊也可以看看
attach0/tmp/phpHjVQiW

象牙宮

2024年龍年勳章

發表於 3 天前 |只看該作者

回覆樓主:

笑佳人的新作品《歲歲平安》
attach0/tmp/phpd6Vtgs

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊