興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:睇完\"何以笙簫默\", 無想像中咁好, 亦唔覺得

原帖由 shawn 於 15-12-15 發表
睇完"何以笙簫默", 無想像中咁好, 亦唔覺得好感動. 顧漫既書, 我鍾意"微微一笑很傾城"多D. ...
微微好經典,好好睇。

水晶宮

引用:最近, 連看幾本師小札的書, 都不錯。 我

原帖由 everydaymom 於 16-01-25 發表
最近, 連看幾本師小札的書, 都不錯。 我看了 “淺情人不知”, “淺愛, 深喜歡” 和 “最動聽的事”。 ...
剛睇左淺情人不知,淡淡的,無乜特別。我嫌唔夠甜。

我鍾意有故事又超甜嗰種。

水晶宮

引用:回覆+YuYuMother+的帖子剛看完欣欣向荣的\"

原帖由 everydaymom 於 16-01-30 發表
回覆 YuYuMother 的帖子

剛看完欣欣向荣的"紈绔之奪妻記", 雖然男主对女主是一見鐘情,但有D故事,比較甜 ...
呢本我睇過……

水晶宮

回覆樓主:

睇完摘星3,我覺得麻麻,甚至有d悶,唔睇都無損失。

水晶宮

剛睇完《我的印鈔機女友》,唔錯,幾好睇

水晶宮

Sumyeema1 發表於 20-6-25 10:06
好開心呀, 喜愛的作者梦筱二出新書啦.

雖然只追到1/5,但故事性强, 好睇.

之前睇佢本《我一直都愛你》喊到我死死下,可能最近自己都有耳鳴,感受好深

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊