網購天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Happymami8 發表於 17-11-3 07:01
第一次想試,見有¥99減50,又咩免郵香港?
因我只懂私集,請問過幾多錢可免郵香港?

我覺得天貓超市有小小搵苯,都冇心平比人,放棄

我之前只係想買洗衣液,佢果 D 優惠券寄香港就唔比用,好似 99 減 50 ,一揀香港地址就冇,比張 20 券,揀送上門就扣,揀自取點就冇得扣,真係把鬼

公爵府

Happymami8 發表於 17-11-3 12:23
謝謝你的意見,我見佢限重10k,諗住買平嘢咋,試下人氣自己發熱的柸麵,零食等等,因我上開大陸吉之島唔覺 ...

落單一定要睇清楚佢有冇真係扣到優惠價比你,運費又係,有好幾個 JM 都講佢 D 運費同預算係唔同,係計多,千祈唔好手快快就比錢

公爵府

Happymami8 發表於 17-11-3 12:33
謝謝你細心的忠告,我而家八緊要京東,但好似要大陸電話攞優惠券

問樓上 80115 JM 最好,呢度既網購高手 ,我覺得佢真係喺報紙雜誌寫專欄都得

公爵府

我掛念嫲嫲 發表於 17-11-7 07:58
我試去付款…但根本無減價

果 D 買滿就減我同你一樣,都唔知點搵點計 ,不過我都算,有張 15蚊新人獎,結算果度試睇可以減到

我之前已經比貓超折磨左好耐,依家任意包郵,終於都可以買洗衣液

有 D 野應該佢加返價,有隻衛新洗衣液,之前睇過 3kg x 4,99蚊,依家 198蚊 ,tide 就 3kg x 2,59.9

公爵府

Happymami8 發表於 17-11-7 11:56
洗衣平? 我只係買零食咋,我用另一戶口買多次199減100, 是減到嘅,再去沒有做199減100嘅地方買咗樽蜜糖 ...

早期好多 JM 話貓超 tide 洗衣液平,喺 BK 隻 tide 洗衣液突然好多人講 ,果陣好似有人京東買 1 箱 4 支 重平 D,不過我想買已經遲左,貓超收緊包郵計法,依家任意包郵,要執返兩支先 ,果隻老干媽香辣脆辣椒油,好似都平,我唔知有冇記錯,深圳超市買過好似要十一二蚊支

公爵府

我掛念嫲嫲 發表於 17-11-7 12:44
我諗住再買多兩枝…仲有洗潔晶,
夠用一年
我記得之前 tide 喺 BK 突然紅極一時 , 我冇喺街睇過香港賣幾錢 ?? 不過除返開 10蚊 1kg 一定係平

公爵府

Happymami8 發表於 17-11-7 13:22
買咗3k x2枝裝,謝謝分享

我都係洗衣液 3kg x 2,老干媽辣椒油,再搭 D 紙巾,有得免郵再減果 15蚊新人獎,我覺得今次雙 11 真係有野賺左,好開心

公爵府

平平常常 發表於 17-11-7 23:04
京東超市買 1 箱 4 支今天有秒殺,價格111.10元,還有幾個小時結束。

不過我看到貓超和京東有些評語說洗 ...

我冇喺京東買野,貓超見到有 D 評價係咁寫,話佢稀過超市買,不過我就算收左貨都唔知真假,我冇用開呢隻牌子比較唔到

其實就算香港買,都係講個信字,洗衣液,柔順劑呢 D 多數冇密封包裝,佢有冇溝稀真係唔知

公爵府

我掛念嫲嫲 發表於 17-11-8 07:27
係咪第一次買嘢有新人獎

係啊,我從未買過貓超既貨,今次第一次買,佢張 15蚊新人獎比左我好耐,但係貓超改左免郵計法,除非買得銀碼大,如果唔係我點攪都免唔到郵

係今次冇門檻先去買,我張單只係 112蚊,減 15 即係比 97蚊

公爵府

平平常常 發表於 17-11-8 08:56
我的情況跟你差不多,本來無用開這個產品,暫時不敢買,等那些買左的版友分享用後感再決定。
...

其實 tide 呢度應該好多 JM 已經買左好耐,可能用完添,係貓超買一件包郵貨就全單免郵果個時期,暫時冇見到有 JM 話係溝稀貨或假貨,官方店之外,我諗貓超都算靠得住掛

香港買都係咁,講信唔信,有人超市貴都會喺超市買,驚藥房賣假野

公爵府

平平常常 發表於 17-11-8 13:54
很難說。我是傾向相信網絡版跟實體版的質素是有差異的,否則國內的超市要倒閉了。問題是差異有多少,有多 ...

太仔細就唔會分佢,唔係賣假貨就得,有人都話香港藥房同超市 D 廁紙係唔一樣,價真棧有 D 係水貨更加唔同,不過我係買價真棧膠袋裝果 D 雀巢三合一咖啡,我覺得好飲過超市盒裝果隻,重平 D

公爵府

我掛念嫲嫲 發表於 17-11-8 15:19
舊人都有就好

佢好似重有張新人獎 30蚊,不過應該之前比左 15,就算未用,都唔會改比呢張 30

公爵府

Happymami8 發表於 17-11-8 17:10
對,重質不重量,最緊要免郵送屋企

最吸引係免郵,之前想買洗衣液,左搭右搭都要計廿幾蚊運費,就算扣張 15蚊我都覺得唔著數,已經放棄左 ~ 今次免郵拿拿臨買左佢先,橫掂洗衣液擺得,又可以賺埋張 15蚊

公爵府

vinyasa 發表於 17-11-10 23:29
全場免郵送香港?無寫要買幾錢,係咪買幾多都得?

幾多都包,十幾蚊都包郵,不過如果你第一次買貓超,你先試加到 90-100 蚊左右既貨入購物車,再結算試睇一下,可能有張新人獎,我果張係 15蚊,有人話近期果張係 30蚊,有啱貨既話可以賺埋佢

公爵府

vinyasa 發表於 17-11-10 23:29
全場免郵送香港?無寫要買幾錢,係咪買幾多都得?

貓超依家不限重包郵,之前都有限 10 kg

公爵府

Happymami8 發表於 17-11-11 07:56
我剛開咗個新戶(大陸電話)但冇新人券,乜都冇

新人獎會唔會係比香港電話 ,因為我試過不限重既優惠都係香港地址,大陸地址好似冇

老實講不限重有 D 似係“卓頭” 野,之前都包 10 kg,多左咪分單寄

公爵府

Happymami8 發表於 17-11-11 09:17
而家咩券都冇,只包郵,我紅包只得1.8元咋

可能因為冇不停點火炬,我得 3 個幾紅包

公爵府

平平常常 發表於 17-11-11 11:52
我得兩蚊!
因為無花時間去玩。
我覺得今年的玩法太煩了。
真係太煩 , 依家我得果 3個幾 , 就算減埋店舖果 5蚊都係 8個幾 , 冇乜特別大著數 , 所以跟住呢個禮拜應該唔買野 , 免得速遞集運又爆倉

公爵府

Happymami8 發表於 17-11-11 12:20
但東京超遞唔得,好慢啊
貓超真係快 , 我冇諗到佢咁快 , 你 7 號朝早買 , 9 號收到 , 我 7 號夜晚買 , 10 號到元朗自取點 , 其實見佢物流寫 9 號已經到香港 , 不過 10 號先去自取點

公爵府

平平常常 發表於 17-11-11 11:52
我得兩蚊!
因為無花時間去玩。
我覺得今年的玩法太煩了。
其實賺唔到淘寶 , 可以賺佢支付寶HK , 簡單好多 , 唔一定買野 , 轉帳比人都有一個印花
我戶口有買野會有印花 , c6 戶口冇 , 我用 c6 戶口每日轉帳一次 10蚊比我 , 我冇買野果日就轉一次比佢 , 攞印花 , 我同 c6 戶口依家各有兩張 5蚊券 , 20蚊 , 多過淘寶 D 紅包

首頁

尾頁

跳至