婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:Quote:凍檸檬茶+發表於+12-5-30+13:08+而家

原帖由 Erised 於 12-05-30 發表
無錯,我都覺得你老公無任何反抗行為,咩都唔做,日日返左工,丟低你一個對付個8妹,根本就係半同意迫你硬 ...
各位大姐,佢老公要揾食都冇計架

反而我想知A Yin有冇朋友可以陪你出入,我反而擔心你人身安全多d,個8妹推下你有乜意外都好麻煩

我知你好煩,但搵屋搬,換電話啦。99目的好簡單,佢做咁多野刀係想個仔番HK/大6陪佢姐,佢揾吾到你地自然乜都做吾到

同多一步,打比婆婆話比佢聽99攪到你地好麻煩,非搬不得。睇下佢做吾做到d野先啦

辦法總比問題多,慢慢來

菜菜媽  不如各 jm都响 等一頁A. Yin 嘅等一個留言按一下“ 支持”給 A. Yin 打打氣!  發表於 12-5-30 22:49
lolmum  我都惊个B6对AY不利。  發表於 12-5-30 14:22
慢慢來, 吾洗急, 但最緊要快.

伯爵府

Erised 發表於 12-5-30 14:02
我明白佢老公要返工,但連同奶奶周旋下,搵下其他辦法去解決件事既行為都沒有,好似有點不負責任姐。
...
please stand at his point and his feeling too. He should be more hard feeling as that's his mon.

伯爵府

A Yin, please understand even you move out from your old home, it dont means that little girl could move in.

Just let it empty.

伯爵府

welcome back!

+U

伯爵府

美亞 發表於 12-6-16 20:23
但系就算呢次邦左8妹? 以後99仲會搞多幾單來...點算 ?
x 2

伯爵府

引用:Quote:A.Yin+發表於+12-6-16+22:08+題外話

原帖由 wetwet54 於 12-06-16 發表
"你老公普通話太爛,頂不住,有云:學好普通話,方便你我他"
哈哈....... 笑咗出嚟!!!!!!! :happy ...
笑死禾鳥

菜菜媽    發表於 12-6-16 23:10

首頁

尾頁

跳至