論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

回覆:姐姐黎左三個星期,囡囡周身傷痕

依D位好明顯唔會係BB可以R成甘la ,依D甘白痴的大話竟然有人信!一個正常的姐姐見到幾條痕都即刻報告la !我諗你報完警你會知道什麼真相,見到自知仔女被D衰人弄甘仲話唔好整大件事,真係枉為人父人母!

男爵府

畀面勳章

一句講曬,好想

男爵府

畀面勳章

一句講曬,好想幫你報警,最怕你工人有精神病!

男爵府

畀面勳章

回覆:駿熙媽媽 的帖子

公道講句,大家開始係好聲好氣甘去分析,建議樓主去報警,但樓主的處理仲話俾個機會,小B女傷勢令人心痛,大家都係檐心個危險人物仲會有機會傷害小B女姐,語氣才甘著緊,希望樓主會醒悟,忠言可能逆耳,樓主的處理手法一開始確實係姑息養姦,唔報警,下一個僱主可能受害!

男爵府

畀面勳章

回覆:駿熙媽媽 的帖子

公道講句,大家開始係好聲好氣甘去分析,建議樓主去報警,但樓主的處理仲話俾個機會,小B女傷勢令人心痛,大家都係檐心個危險人物仲會有機會傷害小B女姐,語氣才甘著緊,希望樓主會醒悟,忠言可能逆耳,樓主的處理手法一開始確實係姑息養姦,唔報警,下一個僱主可能受害!

男爵府

畀面勳章

報警驗傷其實有助知道真相,如果唔知咩造成, 即b女仲可能用緊(disper,carrier??)就算炒了姐姐,即以後b女都係受ja!!所以一定要知真相呀!!!!(我個人接受唔到甘ge 位係b女自己r 依個logic)
d police 會choke 個姐姐既, 到時米知有無人tell lie la!

首頁

尾頁

跳至