婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:yvonnefrances 的帖子

可以pm我嗎?

大宅

回覆:yvonnefrances 的帖子

我收唔到,麻煩可否pm多次,thanks

大宅

引用:bowiechanchiu,bebeching:我已再PM你了,請

原帖由 yvonnefrances 於 11-11-03 發表
bowiechanchiu,bebeching:我已再PM你了,請查看
qwop,mbbo,beaisa,tracylui51,卓嵐媽媽,KHMum,rita3hui,我已 ...
提醒個度話你係我留言板度留左言,但點解我睇晤到嘅?help

大宅

引用:回覆+milulu+的帖子 milulu,+我以前都有間

原帖由 straberry123456 於 11-09-12 發表
回覆 milulu 的帖子

milulu, 我以前都有間中有念珠菌, (2個月1次)
我想知隻藥叫咩名啊?我太嚴重啦,好咗幾日又復發返
依家我食緊隻紅苺素都晤得><
我見大家話會癢死,但我又冇咁喎,我一feel到個度有時耐唔耐乸一乸,咁我就知又黎搵我><咁樣我係咪好嚴重?塞藥係味晤好長期用一個牌子?要換下架?

大宅

引用:我前日的陰道內外也痕得很,姐姐教我用令膚

原帖由 jessicaleung 於 11-11-15 發表
我前日的陰道內外也痕得很,姐姐教我用令膚適,洗陰道內外,都0k喎!
隻藥係萬x,屈人士買嗎?洗吾洗要有藥劑師個度買?

大宅

回覆 回覆:Fanshuma的帖子

如果持續不停咁番發係味要去種箘驗下架?

大宅

念珠菌不停o黎搵我,我個頭裂開啦!!

之前我好勁架,成日好返幾日又發作,塞藥塞到我傻,依家食緊隻中文叫"女士護道寶"食左個幾月,加埋手洗内:褲(加滴露)真係好左好多,暫時冇再發作不過黎m前有 發作過,但冇之前咁辛苦,揾左我一日就走左lu

大宅

回覆 回覆:kittymi的帖子

我係屈人錢度買架

首頁

尾頁

跳至