婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

子爵府

唔好意思 呢度真係笑左------>,臨離開仲有人為他拍手助興叫他快D去盡father的責任

子爵府

真係唔知點算好-深層矛盾 3

好擔心你,你自己小心呀

子爵府

如果Y出泥頂既,就企硬好似好d

子爵府

ayin保重身體呀

子爵府

仲要攪埋你媽咪?如果今次就咁算, 下次佢有咩就直接打去找你媽媽了, 唔好上當呀, 上次唔見KEY一單, 今次唔心口針一單, 如果今次係你自己消案, 你估X人點諗?同埋本身佢已經由SZ事件開始已經唱你啦, 以後都唔方有位你企呀...佢地成家都Y理開, 做得幾好, 佢都係會唱你既, 所以嗰班人點睇, 可以王理, 最驚係你消左之後, 佢地反口告返你轉頭呀....到時你就真係唔知點喇, 企硬係你而家唯一選擇.....加油AYIN

子爵府

加油加油, 個麻煩人走左就好喇

子爵府

好難決擇,不過而家都洗濕左個頭,俾我會繼續。同埋係@@洩露你公司d野俾個高官知,高官先會攪你d貨,邊個最奸邊個出賣你真係好明顯,其實佢有咁多怪招,真係預計唔到既都無得怕以後會點,見步行步,加油ayin.....

子爵府

加油呀,你好似又成長左少少叻女,贊成有關公司野自己處理返加油&goodluck, 不過記住小心身體呀

子爵府

回覆:真係唔知點算好-深層矛盾 3

幾日無消息,唔知佢ayin點呢

子爵府

保重呀,要生個肥肥白白既bb呀,其實嗰堆Y理家族講咩你唔洗上心呀,話明Y理家族嘛,佢地只係你生命中既一隻小強,微不足道,最緊要你同bb健康就夠喇,加油呀

子爵府

最近bk太多是非,接連有hit post 被爆係作故仔post,人人都疑神疑鬼做左驚弓之鳥,贊成你好好休息處理私事,生左bb同我地報平安就得喇,唔好為呢度既是是非非唔開心呀,加油

子爵府

加油呀

子爵府

佢舅父明老屈喎!!應該係舅父先係夾大份嗰個,因為你c6係外孫,就算你c6結左婚,佢都無資格夾錢架bor,最多只係做個大花牌,送多張嗰d唔知咩被,。8妹方面其實俾我就會繼續告既,因為呢個係唯一保衛頭家既方法,所以我會堅持。不過你就要諗下遲d bb 出世,你有冇能力分身做咁多野喇,同埋如果真係唔告佢,都要佢寫道歉書,同埋要佢賠錢,追討返之前酒店租,你屋企既屋租,清潔費,水電煤etc...同賠償你精神受創既補償,仲要係經律師做,呢d唔係為錢....而係要拎返d野喺手,第時有咩事,再打官司,呢d資料都係有利你既。ayin加油呀!

yfchoy  張被叫祭帳,親家、有心親友做,好睇啲,囝囡的祭帳會跟先人一齊入棺。  發表於 12-8-27 16:41

子爵府

唔洗做25啦,你置身事外,由得你c6同佢地傾啦,呢d野唔到你插手,佢地d Y理真係常人聽到會噴火架,你都係乖乖地安心養胎啦

子爵府

好似唔好依賴商人會好d,8pat so周屎慢慢拖住先啦,可以不理。

子爵府

引用:+C6+發火了。唔知他開會開得夜燥火定有人激

原帖由 A.Yin 於 12-09-03 發表
C6 發火了。

唔知他開會開得夜燥火定有人激親佢
其實我支持佢既做法佢地實在太煩喇,與其日日夜夜咁諗佢地d野,不如自己好好過日子,煮到埋泥先食囉

子爵府

引用:Quote:yfchoy+發表於+12-9-4+16:21+A.Yin,

原帖由 A.Yin 於 12-09-04 發表
雖然自覺已好積極面對婆媳問題,想尋求解決辦法。但Y始終唔係咁簡單(譬如深圳圍我)。

陰謀論一D, ...
乖乖地唔好攬晒d責任上身啦,俾咁大壓力自己,攪到發惡夢,真係慘,bb
好快出世喇,你預備晒d野未呀?

A.Yin  已經執好袋,上埋產前班,算係準備好(除了心理上始終有D怕生BB)  發表於 12-9-5 05:05

子爵府

其實以商人一貫作風,賣樓都唔出奇,佢不嬲都先發制人,同埋個揾笨舅父想以今次件事用商人個名R水,商人剩機同佢地割蓆(有個好位入啦),反晒面就最好,以後就唔洗理呢班Y理家族,唔洗一朝發達養人全家。個人覺得喺佢角度真係無咩問題,不過喺你地角度又多左個未知之數囉,但係點都好,你地都係置身事外,乖乖地,靜靜坐完月先露面係最好既!

子爵府

正!!!自動提出唔見咁so?氹得我地幾咁開心呀!難得清靜,還得神落!

子爵府

bb一定唔會過佢手,你係時候出聲,呢樣真係天皇都無面俾。

A.Yin  呀Y好犀利,她仲話既然你哋特登整BB房,平時放喺BB房啱啱好  發表於 12-9-12 12:07
A.Yin  一定  發表於 12-9-12 12:00

首頁

尾頁

跳至