夫婦情感

跳至

首頁
12345...47

尾頁

複式洋房

我心痛得好緊要,喊到冇哂眼淚..
我同老公拍左拖10年,結婚3年.. 有個2歲小朋友..曾幾何時我覺得自己好幸福,屋企人同朋友都覺得我地好SWEET.. 我好愛佢,雖然佢個人唔係太浪漫同唔細心,但我知佢都好愛我好緊張我..佢好鍚我同個小朋友,唔嫖唔賭唔食煙,係閒時同D朋友去飲下野..個人又冇脾氣,我同6299同埋佢屋企人關係都好好,6299對我好似女咁,成日送野俾我,又成日打電話同EMAIL俾我關心我地同我屋企... 我千萬估唔到我O既婚姻會有咁O既收場..
我自問脾氣差,又要求高..老公成日踢先郁,冇幫手做家務,但佢湊個仔湊得好好,基本上冇野難到佢.. 佢生活上好多習慣我都成日哦佢,佢初頭會做好D,但之後又打點原狀,我講講下會忟,發下脾氣,到之後冇氣再講,都唔講啦.. 佢出去飲野,我唔係唔俾,只係佢成日飲得過火,成日O係街同唔識O既人搭爹,醉哂返黎,嘔到成地都係,又唔沖涼上床訓覺..我好憎人醉哂,講左幾次叫佢唔好飲到咁醉..同埋佢同人飲野期間唔會覆我電話/WHATSAPP,佢亦唔會打俾我,我唔洗佢下下報到但起碼俾我知你OK呀.. 講左好多次都冇改善我就SET門限..同門限前2,3個鐘就狂WHATSAPP佢叫佢返... 呢點我認我有問題,我唔應該咁樣,我都係因為緊張佢先係咁.. 以致佢之後話我CONTROLLING...

講真我100%信佢,拍拖時我地分隔兩地好多年,我都冇懷疑過佢,所以我從冇擔心過佢有第2個,佢放工準時返到,星期六日又同我 & BB一齊,電話又放O係台任玩任睇..我老公朋友唔係太多,同公司同事又唔係太熟,但我估唔到,隻死賤婦係佢公司同事,仲要係結左婚,年紀比我老公大6,7年O既老女人... 我發覺佢有D古怪時我直覺覺得係O個條8婆..

俾BB訓覺先..陣間再打..

falalala    發表於 13-5-1 09:46
Ilnammm    發表於 13-3-15 15:15
kwuom    發表於 13-3-13 17:40
smallfoothk    發表於 13-2-19 12:07
PandaWhite    發表於 13-2-17 17:28
kin818kin    發表於 13-1-4 12:49
961123    發表於 12-12-21 11:29

大宅

大宅

點解你知佢帶女人反去?

水晶宮

畀面勳章

mouth:mouth:mouth:玩到帶埋返屋企咁倡狂 ?

複式洋房

回覆:我老公帶女人返屋企....

水晶宮

睇到心痛,帶女人回自己屋企張床,我接受唔到

子爵府

如果真系咁,我都接受唔到~~

禁止訪問

水晶宮

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

吓… 我接受唔到囉… 自己個家… 自己張床

未開花 成長中 初二開花 4個花蕾

別墅

女人直覺好準的

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我睇埋成件事,再打意見

大宅

都冇講過帶個女人返屋企

複式洋房

引用:都冇講過帶個女人返屋企 +

原帖由 joyceyeung715 於 12-12-14 發表
都冇講過帶個女人返屋企
題目寫左

Smile - Ming Ming

複式洋房

之後呢...

複式洋房

RE: 我老公帶女人返屋企... (SORRY,好長,要分幾次打)

幾個月前,我開始發現老公成日當個電話係寶,一起身刷牙就袋住,去邊都袋住,沖涼都拎埋入去,但多數入左去好耐先有水聲..訓覺又放身邊..我問過,佢話睇書,佢又真係成日睇小說的,所以我冇問咁多,但個心都唔舒服.. 有一次,廳冇開燈,佢坐O係度玩電話,我由房行出廳,佢電話D燈好白照落佢塊面,我行過去,D燈光好明顯轉左,一定係佢即刻轉畫面..我問佢做緊乜,佢話睇野,仲俾我睇,我話你頭先轉左SCREEN喎,佢話冇... OK..咁我又冇問咁多...又有一次夜晚,我3點幾訓唔著,老公轉個身醒左背住我睇電話,我以為佢睇時間,但佢禁左幾分鐘,等佢訓左後我上自己WHATSAPP,見佢剛ONLINE過..我有好幾個佢D老死O既電話,人地LAST ONLINE TIME好早,我直覺係個女人,亦開始估到係邊個...

之後我地為某D野嘈過,佢講哂我地有O既問題,仲口話我地努力去WORK OUT會冇問題,我話不如我帶BB去媽咪度住幾日俾佢抖下,佢話佢愛我,我地走左佢會好LONELY..咁嘈完冇事,但WHATSAPP依舊... 有一晚我終於忍唔住嘈佢,問佢同咩人WHATSAPP,叫佢俾張WHATSAPP LIST我睇,佢唔肯,我入左房喊..喊完好耐我出黎,佢俾我睇,就明顯佢DEL左一個女同事O既CHATBOX,就係我一直估O個個.. O個條女之前同佢唔算好熟,同事之間互SEND過D搞笑相,我知佢結左婚冇小朋友,有隻POODLE, 老公好少同佢CHAT,所以個CHATBOX在LIST中好低O既... 我發現冇左佢個CHATBOX,就問老公,阿A (唔開條賤婦名住)呢? 做乜DEL左? 佢話佢同佢唔熟,所以DEL,我話你下面有D更唔熟O既,你又唔DEL? 佢就話我唔信佢,又嘈... 之後我地冇睬大家幾日,有一晚我又問佢同邊個女人狂WHATSAPP? 係咪阿A? 佢話我痴線,人地結左婚,冇可能,又話我唔信佢,嘈左好耐,我有意氣用事之下問佢係咪想分開... 佢話係.. 我O個下好嬲好傷心,喊住同佢講我O既感受,但佢話佢結婚咁耐唔開心咁耐,因我自私,CONTROL佢.. 傾左好耐,佢都話不如分開冷靜下,過1,2個月再睇睇... 咁我尊重佢,我執左少少野帶BB返媽咪度住...

複式洋房

初初2日,佢有問侯下我同BB,之後就冇理過我地,得閒就黎接BB返去佢度幾晚.. 對我勁冷淡,普通過普通人..我WHATSAPP佢問候佢都唔會覆我..但佢就成日上WHATSAPP,我睇佢D老死,人地都唔係成日上,佢就1個鐘上5,6次... 我開始好想知..我諗起CHECK下佢電話單, O係我搬出去十日後,佢半夜2點幾同一個電話ON AND OFF傾左3個字, O個晚係星期六,我估可能佢同朋友出去飲野返屋企時講,但我老公不嬲都唔係一個鍾意講電話O既人,仲要半年內都冇咁夜講過電話,我就將個電話入左我WHATSAPP度, 個頭像係隻POODLE,我已經好肯定係阿A隻狗,一來見過相,二來冇男人會用隻狗做頭像... 我有老公FB PASSWORD,入去個賤婦度睇,都好SURE係佢隻狗啦... 仲要O係INBOX MSG睇到隻賤人教我老公整麵..我O個下都覺得自己一直以黎都冇估錯... 不過我都諗可能係誤會,但直覺話我知,結左婚O既老女人點會半夜3更同人地老公傾電話? 再睇埋佢地D ON OFFLINE時間,永遠係一樣,一係前後2,3分鐘,一個ON完另一個即ON.. 夜晚一齊ON到1,2點..最得意係星期六大家唔洗返工,都可以6,7點一齊ONLINE過..總之一個ON,另一個都一定ON... 一兩次可能會,但唔會次次掛... 我都FIRM 9成9係有野,咩朋友可以日日夜夜傾?

我有WHATSAPP過老公暗示左我知道少少,我冇提我CHECK佢電話, 佢話我諗多,佢淨係想一個人靜下... 我自己O個時睇緊婚姻輔導,佢同好多朋友都同我講我要改變自己,FOCUS ON我同老公RELATIONSHIP,唔好FOCUS ON個賤婦...所以我忍,唔爆住..等睇下2個月後同老公傾睇下點.. 好辛苦地忍左2個月,佢終於肯坐低再傾,佢一開口就話你唔覺得我地咁開心D咩...我已經知佢唔會返黎..我都好冷靜咁同佢分析睇成件事,我有咩錯,佢有咩錯..但佢話自己冇錯,係我錯哂..我忍唔住講左我知道左佢同個賤婦日日夜夜WHATSAPP,又半夜講過電話..我老公話唔記得有講過電話,又話ON OFFLINE一齊好多時都MATCH,唔代表佢地傾緊... 我俾哂機會同佢講,如果佢講真話,我會舒服D,佢都係唔認..仲話人地有老公,又大佢咁多,你會覺得我會鍾意個老女人咩? 佢叫我FOCUS ON自己,佢堅持分居一年,睇下到時點,可能佢又想一齊返,唔想就離婚...佢話佢唔愛我了,但佢發哂扑口誓話冇第2個.. 其實我之前O係佢度已經執過長頭髮,我都有提過出黎,佢話係我O既,但我話一定唔係,佢就話咁唔知啦,總之佢冇帶過女人返屋企..佢已經收起哂我地所有合照同家庭照... 我喊左一排,都決定等,因為我太愛佢...

WHATSAPP依舊狂上,但我覺得佢玩得小心左.. 成日上,但避免一齊ON OFF LINE,佢想做到個時間唔同... 我都有WHATSAPP過再提起個問題,我話我真係唔開心心痛,見你狂同人地一齊ON OFFLINE,又唔見你其他朋友係咁...佢話佢明我唔開心,叫我唔好諗咁多, 佢明白我感受,我睇大家睇睇呢一年點啦等等廢話....

我好傻好蠢,真係痴痴地改自己,每次見到佢我都保持開心,同佢傾多D計,想搵返拍拖時的感覺.... 直到幾日前...個天終於要我醒....

大宅

回覆:我老公帶女人返屋企..(SORRY,好長,要分幾次打)

大宅

回覆:我老公帶女人返屋企..(SORRY,好長,要分幾次打)

追,

複式洋房

我諗返O個日O既事,痛到不能再痛..有諗返老公覺得自己冇錯之餘仲處處保護住個女人... 再加上佢講的每一句都好似一刀刀咁插入我心....我而家一路打,都仲一路手震....

自從我FOCUS ON自己同老公,我個人好左少少,之前收埋自己2個月,都開始出返去同朋友食下飯... CHECK佢地WHATSAPP我依然有,同老公亦多左CONTACT,一來為BB,二來都唔想大家咁彊..佢D態度好好多,但我依然冇增加希望,因老公講過唔想俾我假希望... 但我深信俾D時間佢,佢可以會慢慢諗通..

當我開朗返少少,個天又俾挑戰我... 前幾日差不多10AM,我父母帶左BB去公園玩,我就O係屋企執下野.. 有朋友WHATSAPP我問我得唔得閒,可唔可以電話講兩句... 呢個朋友一直知我同老公O既事,我開始SENSE到有D野.. 佢話有D野唔知講唔講你知好,我話講啦... 佢話今朝返工,O係地鐵站撞到我老公(我地住同一區,老公屋企同我娘家行10分鐘ONLY)佢地互HI左一聲,但有個女人O係老公隔離,一睇就知一齊行,唔係係路人...我朋友上月台,佢兩個由月台落黎,撞到正一正..朋友趕時間好快走,望左個女人一眼,朋友話佢唔知點解冇停低,O個下佢都唔知點做,諗左好耐同唔同我講... 我聽到呢度已經成個人震哂, 我SEND左個女人張相俾我朋友,佢話只係望左一眼唔SURE,不過笑容有D似..佢話其實我都好肯定係呢個女人,佢話佢打去老公公司,CHECK下個女人有冇返工... 點知真係冇返工... 唔會又係咁橋呀嘛... 我朋友叫我冷靜,諗下點做.... O個日老公冇返工,因佢下午要出TRIP.. 我估個女人黎送機...之前一晚老公黎睇BB,我仲問聽朝你都可以黎睇,佢話佢想訓晏D,休息下...原來約左個女人休息... 我喊住打俾媽咪,佢同老豆都好嬲,決定踩上老公屋企,佢地問我去唔去,我係好想去但我唔想面對... 我媽咪話咁等佢消息...佢地就帶埋BB上去....

冇耐媽咪打黎,話佢地O係門口,禁左鐘幾次冇人,老豆叫佢開門,話要同BB拎D衫..都冇反應, 佢地有KEY,就開門,入面個防盜錯左...肯定有人O係入面... 我老豆就隔住O個少少門'啦'叫老公開門,BB都叫DADDY開門...都冇反應.. 成個過程我O係電話聽哂,喊到收唔到聲... 我老豆話入面冇聲,但有一下廚房有碗碟聲,我老豆就話'阿X (老公),你冇事嘛? 你又唔開門,我地好擔心,我地報警啦'...本來諗住嚇下佢,點知都係唔開...我老豆真係報...我O係電話求左我老豆好耐,叫佢唔好報,老豆發哂火同我講你仲要幫佢幫到幾時? 佢已經冇得救.. 最後報左驚...

複式洋房

我諗返O個日O既事,痛到不能再痛..有諗返老公覺得自己冇錯之餘仲處處保護住個女人... 再加上佢講的每一句都好似一刀刀咁插入我心....我而家一路打,都仲一路手震....

自從我FOCUS ON自己同老公,我個人好左少少,之前收埋自己2個月,都開始出返去同朋友食下飯... CHECK佢地WHATSAPP我依然有,同老公亦多左CONTACT,一來為BB,二來都唔想大家咁彊..佢D態度好好多,但我依然冇增加希望,因老公講過唔想俾我假希望... 但我深信俾D時間佢,佢可以會慢慢諗通..

當我開朗返少少,個天又俾挑戰我... 前幾日差不多10AM,我父母帶左BB去公園玩,我就O係屋企執下野.. 有朋友WHATSAPP我問我得唔得閒,可唔可以電話講兩句... 呢個朋友一直知我同老公O既事,我開始SENSE到有D野.. 佢話有D野唔知講唔講你知好,我話講啦... 佢話今朝返工,O係地鐵站撞到我老公(我地住同一區,老公屋企同我娘家行10分鐘ONLY)佢地互HI左一聲,但有個女人O係老公隔離,一睇就知一齊行,唔係係路人...我朋友上月台,佢兩個由月台落黎,撞到正一正..朋友趕時間好快走,望左個女人一眼,朋友話佢唔知點解冇停低,O個下佢都唔知點做,諗左好耐同唔同我講... 我聽到呢度已經成個人震哂, 我SEND左個女人張相俾我朋友,佢話只係望左一眼唔SURE,不過笑容有D似..佢話其實我都好肯定係呢個女人,佢話佢打去老公公司,CHECK下個女人有冇返工... 點知真係冇返工... 唔會又係咁橋呀嘛... 我朋友叫我冷靜,諗下點做.... O個日老公冇返工,因佢下午要出TRIP.. 我估個女人黎送機...之前一晚老公黎睇BB,我仲問聽朝你都可以黎睇,佢話佢想訓晏D,休息下...原來約左個女人休息... 我喊住打俾媽咪,佢同老豆都好嬲,決定踩上老公屋企,佢地問我去唔去,我係好想去但我唔想面對... 我媽咪話咁等佢消息...佢地就帶埋BB上去....

冇耐媽咪打黎,話佢地O係門口,禁左鐘幾次冇人,老豆叫佢開門,話要同BB拎D衫..都冇反應, 佢地有KEY,就開門,入面個防盜錯左...肯定有人O係入面... 我老豆就隔住O個少少門'啦'叫老公開門,BB都叫DADDY開門...都冇反應.. 成個過程我O係電話聽哂,喊到收唔到聲... 我老豆話入面冇聲,但有一下廚房有碗碟聲,我老豆就話'阿X (老公),你冇事嘛? 你又唔開門,我地好擔心,我地報警啦'...本來諗住嚇下佢,點知都係唔開...我老豆真係報...我O係電話求左我老豆好耐,叫佢唔好報,老豆發哂火同我講你仲要幫佢幫到幾時? 佢已經冇得救.. 最後報左驚...

首頁
12345...47

尾頁

跳至