母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

剛收到set Spectra 9+, 但點解冇喇叭既白色蓋?係咪唔包?

大宅

回覆:Spectra 9+ 介紹

Thanks for share

複式洋房

引用:剛收到set+Spectra+9+,+但點解冇喇叭既白色

原帖由 kimonchic 於 14-03-15 發表
剛收到set Spectra 9+, 但點解冇喇叭既白色蓋?係咪唔包?
Spectra 一向喇叭都無蓋架!Avent 個d先有架!

複式洋房

回覆:wwong110 的帖子

哦,明白,卜thx!
唔知點解我係咪用得姿勢唔好,每次喇叭離身就滴晒緊幾滴落地,點好?好呢hea...

複式洋房

多謝你既分享,但個個訂購步驟網我開唔到,唔知係未用手機開既關係呢?

複式洋房

多謝你既分享,但個個訂購步驟網我開唔到,唔知係未用手機開既關係呢?

複式洋房

複式洋房

請問有無mama知g market點樣combine shipment? Thanks

大宅

引用:請問有無mama知g+market點樣combine+shipme

原帖由 dodohui 於 14-03-18 發表
請問有無mama知g market點樣combine shipment? Thanks
美容區個邊有教,見下圖,copy from美容區,

另一個方法係全部加晒購物車,再一次過俾錢,就gmarket會你集運

複式洋房

引用:Quote:原帖由+dodohui+於+14-03-18+發表請

原帖由 馬寶 於 14-03-18 發表
美容區個邊有教,見下圖,copy from美容區,

另一個方法係全部加晒購物車,再一次過俾錢,就gmarket會你集 ...
退落g account度咪好麻煩?係咪即係下次買嘢用返?

大宅

引用:Quote:原帖由+馬寶+於+14-03-18+發表美容區

原帖由 dodohui 於 14-03-18 發表
退落g account度咪好麻煩?係咪即係下次買嘢用返?
係,下次買野先可用,其實就算唔係集運,個運費都係估,多左都係退g到

男爵府

引用:其實我都係用開24mm+既喇叭,但買spectra+9

原帖由 valvallau 於 14-01-29 發表
其實我都係用開24mm 既喇叭,但買spectra 9 果陣又想試下大d既喇叭會唔會pump 多d 所以冇特別叫佢换。但收 ...
你講果隻喇叭係咪(下圖)
你會唔會配埋佢個膜?定就咁插條喉入個孔度?

大宅

MommyPanel勳章 BB防敏心得分享勳章 食得好勳章

有無人知道,如果我訂左返黎發現有問題,可以叫朋友幫我帶返去韓國退比賣家,佢再寄返一個返香港比我,甘樣係韓國寄比佢同佢寄返香港個運費會由邊個負責?

大宅

回覆:bulo_iris 的帖子

我朋友幫我帶番韓國境內寄,賣家肯比依程運費,佢寄新機嚟嘅運費都係佢比,不過唔係ems,係普通空郵,所以等耐少少!

依啲都要同賣家deal的

複式洋房

想問下, 啦叭有無好似MEDELA咁分大細SIZE?

大宅

Stepworld 發表於 14-3-1 22:53
請問「吸入器」即是什麼?不好意思,我是新手,乜都唔識
請問點可以將個網站翻譯成你幅圖咁全中文?謝!

大宅

引用:Quote:Stepworld+發表於+14-3-1+22:53+請問

原帖由 abralini 於 14-03-20 發表
請問點可以將個網站翻譯成你幅圖咁全中文?謝!
我用google chrome,你去gmarket後用番原文,即韓文,跟住google chrome會問你翻唔翻譯做其他語言,咁就揀中文或英文就ok。如果你gmarket本身click左中文或英文,再用google chrome係翻譯唔到pull down manual入面嘅文字的

smartV  stepworld, 估唔到我刨緊post會見到你... haha~~~~  發表於 14-3-20 12:20

複式洋房

回覆:yingdash 的帖子

仲要買lee 兩隻connector.

複式洋房

引用:Quote:原帖由+valvallau+於+14-01-29+發表

原帖由 yingdash 於 14-03-18 發表
你講果隻喇叭係咪(下圖)
你會唔會配埋佢個膜?定就咁插條喉入個孔度?
係lee 隻喇叭,仲要買兩個connector as below picture. U can buy the 膠喉 too. 白色果片野我有買但仲未换過。

yingdash  Thx  發表於 14-3-20 19:21

大宅

valvallau 發表於 14-3-20 14:27
係lee 隻喇叭,仲要買兩個connector as below picture. U can buy the 膠喉 too. 白色果片野我有買但仲未换 ...
白色果片野邊度有得揀黎買?叫咩名?謝!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊