夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

jessiej520 發表於 24-2-21 16:02
同埋明白你感受,但你自己做所有決定前好好諗清楚
如果證實左真係出軌,你係咪會行到離婚呢一步先啦
好多女 ...

知易行難,每個決定真係影響後面好大,所以先5敢亂咁同身邊朋友、屋企人傾。我都有叫自己5好多諗、5好再睇。就係魔鬼/天使2種聲音,最後跟佐魔鬼指示。

複式洋房

cupid0627 發表於 24-2-21 16:06
想起一個小故事
當年
我懷疑前夫出軌,個腦無時無刻諗嘢,停唔到

想知最後你懷疑既野,係真嗎?

大宅

Pussyfoot 發表於 24-2-21 14:51
事原8-9月前,C6大陸手機WeChat彈出訂花提示,好奇下㩒入去睇,原來C6上大陸日子與訂花日期完全吻合,再睇 ...

如果你真係好愛佢無左佢唔得嘅就唔好打爛沙盤問到篤啦, 如果佢同你講話出面真係有一個你會點? 你都唔會想離婚嘅就唔好再問啦! 大時大節交人+家用又比得足就算架啦... 當然明白你個心會好難受嘅! 既然你都話佢唔班你點用錢嘅咪買d靚衫,化妝品,護膚品, 再出去做下facial變靚d, 屋企又整得乾淨d舒服d, 等佢覺得呢個屋企仍然有佢值得留低嘅地方, 希望佢會識諗啦

茶類愛好者    發表於 24-2-25 08:23

子爵府

Pussyfoot 發表於 24-2-21 16:10
想知最後你懷疑既野,係真嗎?

天網恢恢疏而不漏
上天憐憫我,要俾我發現真相
前夫當時已出軌兩三年
發現後翌日,在朋友點醒下,我堅決分開,不許前夫回家(表明若他回家,就告訴小朋友)
因為我前夫唔似你先生,佢對我冷暴力多年!
所以,我好肯定,女人第六感好靈

QUEEN314    發表於 24-2-21 16:45

複式洋房

cupid0627 發表於 24-2-21 16:24

天網恢恢疏而不漏
上天為我好,要俾我發現真相

可5可以分享你點發現?我就係覺得個天比緊啟示我

子爵府

回覆樓主:

佢無呃你,佢冇諗過拆散頭家!

子爵府

Pussyfoot 發表於 24-2-21 16:26
可5可以分享你點發現?我就係覺得個天比緊啟示我

我心血來潮睇我前夫通話記錄,當晚他夜歸,見到一個夜晚11點幾,大概幾秒鐘嘅電話,對方名稱非常古怪,係一個英文字加幾個數字,我馬上知道有古怪,我好肯定,前夫唔記得刪除呢個通話記錄
我係一個唔忍得嘅人,當晚,我冇深思熟慮,已經問佢出邊係咪有個女人,佢當然話冇,仲鬧翻我轉頭
之後我走上我前夫公司,找到一份有力證據

複式洋房

其實你係咪可以任開佢手機架?
如果係,我建議趁佢沖涼/訓覺
偷偷地將佢電話同自己部電話整番個定位
咁就知道佢去左邊度
做女人,唔係話成日叫你忍唔可以發脾氣,但都要有質實證據先發到圍

複式洋房

maggie.tang 發表於 24-2-21 16:22
如果你真係好愛佢無左佢唔得嘅就唔好打爛沙盤問到篤啦, 如果佢同你講話出面真係有一個你會點? 你都唔會想 ...

5識得答係咪冇佐佢5得,只知道由拍拖到分手、再復合結婚到宜家,已經有25年,超過佐我人生一半時間有多,我好愛佢、好珍惜呢段關係,因為我地16年婚姻入面,亦有人想介入我地中間,但我好堅持不為所動,知道對方來意後更斷絕對方聯絡。但宜家被人扼既感覺,真係好痛苦。我5敢再諗離婚的話,係咪比宜家更痛苦。

複式洋房

jessiej520 發表於 24-2-21 16:33
其實你係咪可以任開佢手機架?
如果係,我建議趁佢沖涼/訓覺
偷偷地將佢電話同自己部電話整番個定位

佢手機都算隨意擺,隨意比我解密碼開鎖,但set定位,佢一定會發覺。

複式洋房

Pussyfoot 發表於 24-2-21 16:37
佢手機都算隨意擺,隨意比我解密碼開鎖,但set定位,佢一定會發覺。

• 前往「設定」>「家人共享」>「位置共享」。

• 點一下你要與其分享位置的家庭成員之姓名。
    有時SET左都真係未必知,因為無人會無啦啦禁入去果個位

複式洋房

jessiej520 發表於 24-2-21 16:44
  • 前往「設定」>「家人共享」>「位置共享」。
  • 點一下你要與其分享位置的家庭成員之姓名。
    有時SET左 ...

• 佢用三叔機,我用艾瘋機,可以咩?其實我更想係電腦上共用佢WeChat 對話,咁樣一目了然。

複式洋房

Pussyfoot 發表於 24-2-21 16:48
    佢用三叔機,我用艾瘋機,可以咩?其實我更想係電腦上共用佢WeChat 對話,咁樣一目了然。
    ...

IPHONE only, 3叔唔得。wechat果度, 想咁點解唔試下, 享電腦裝個wechat,趁佢沖涼同佢部電話連接

複式洋房

jessiej520 發表於 24-2-21 16:50
    IPHONE only, 3叔唔得。wechat果度, 想咁點解唔試下, 享電腦裝個wechat,趁佢沖涼同佢部電話連接
    ...

試過5得,未識用住,佢5係好似屈濕咁簡單,要再研究下先。

複式洋房

Pussyfoot 發表於 24-2-21 16:57
    試過5得,未識用住,佢5係好似屈濕咁簡單,要再研究下先。

好簡單, 你download左個電腦版wechat享電腦
    然後用佢手機掃code,就入得到
    我電腦都有一個

複式洋房

jessiej520 發表於 24-2-21 17:00
    好簡單, 你download左個電腦版wechat享電腦
    然後用佢手機掃code,就入得到
    我電腦都有一個

我之前試過5得,等我再試下先?但裝佐落電腦,手機會5會有咩信息彈出顯示?

複式洋房

Pussyfoot 發表於 24-2-21 17:05
    我之前試過5得,等我再試下先?但裝佐落電腦,手機會5會有咩信息彈出顯示?
    ...

緊係唔會,同時間開住手機同電腦的WECHAT都得tim
    手機收到wechat, 電腦都即時睇到
    當然你唔好比佢用到果部電腦啦

複式洋房

jessiej520 發表於 24-2-21 17:07
    緊係唔會,同時間開住手機同電腦的WECHAT都得tim
    手機收到wechat, 電腦都即時睇到
    當然你唔好比佢用到果部 ...

部電腦係我用,佢一定5會用到。因為我自己個手機屈濕有裝落電腦,佢好耐5耐突然會跳出黎問我係咪係有係電腦裝置上安裝使用。

大宅

Pussyfoot 發表於 24-2-21 16:35
    5識得答係咪冇佐佢5得,只知道由拍拖到分手、再復合結婚到宜家,已經有25年,超過佐我人生一半時間有多, ...

照你咁講離婚應該比你而家更痛苦
    咁惟有而家做好d自己, 等佢回頭囉
    如果再發現有咩蛛絲馬跡再算啦
    咁多年有無cap埋d私己喺手?

複式洋房

同埋你要明白,男人天性,怕煩怕多事永遠都唔會主動話想離婚
    老婆始終係老婆,出面還出面, 唔係咁容易會為愛情放棄自己家庭
    但如果你享無證據情況下,成日控制唔到你的情緒,或者單打佢寸佢, 冷暴力佢
    其實對你一D好處都無
    反而你慘情d委屈d,可以令佢內疚覺得欠左你
    咁樣先係皇道

首頁
    12345...6

尾頁

跳至
    你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊