論盡家傭

跳至

首頁
23456...36

尾頁

複式洋房

回覆:新工人到任準備

可以pm我嗎
Thanks!

男爵府

can u pm me?thanks

複式洋房

回覆 小AA 的帖子

我都想要一份

大宅

回覆 小AA 的帖子

我都想要, 可 pm 我嗎? 謝謝

大宅

pls pm me! many thanks!

複式洋房

Please pm me!! Thx thx!!

複式洋房

Send me please...thanks

複式洋房

不好意思,呢幾日公司勁忙勁ot, 我會盡快發比大家

子爵府

認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

Please pm me , thx

公爵府

2018母親節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

引用:不好意思,呢幾日公司勁忙勁ot, 我會盡快發

原帖由 小AA 於 15-03-03 發表
可以share 俾我嗎? thx

大宅

pm plz

別墅

引用:而我後來從朋友拿到一個14頁紙既rules 同一

原帖由 小AA 於 15-02-27 發表
而我後來從朋友拿到一個14頁紙既rules 同一個工作表,有興趣既pm我啦~

...
麻煩PM吖!Thx

複式洋房

回覆:小AA 的帖子

早晨!可以pm我個home rules嗎?多謝晒,我email:[email protected]

別墅

小AA 發表於 15-3-3 23:19
早晨!可以pm我個嗎?Thank you,我email:[email protected]

大宅

大家出個工作時間表時, 最好唔好寫逢星期一抹窗或一星期抹一次窗之類...我就係咁衰過一次。其實佢已經係我第三個工人, 之前我都係用以上字眼, 因冇理由次次作過一個表丫, 咪PRINT返之前果份用囉, 點知衰左。

話說, 當日係星期三下午, 陽光普照, 我下午放工回家, 一入門口, 見到廳果個大窗VERY DIRTY, 因前一日落完雨, 我只係輕輕講左一句 : the widnow very dirty, could you clean it?...點知佢拎返張LIST出嚟同我講 : mum, you see, you indicatd that i need to clean the windows weekly, i was cleaned it on last friday, and so, i will only clean again on this friday.

我話 : can you read point one here, i also indicated that you need to keep our home clean and tidy, why don't you follow this?

佢仲繼續話係我要求每星期一次既, 而家佢冇錯, 所以佢唔會抹, 我話 : it's ok, if you insist that, i can amend the schedule now, do you want to clean every two days? or daily ?.....佢平時已經"教"我做野, 呀芝呀左, 我叫佢而家唔洗抹, 即刻要佢執野返AGENCY度囉, 哼!!!

即係話, 如果佢上星期五上午抹左, 下午有隻雀仔飛過屙左D 便便落去, 佢都要等下星期五先抹 ?

我好彩, 冇BB要工人湊, 冇左工人, 一時三刻都唔會死, 但有D家庭真係指意佢地去湊BB既, 真係好鬼受氣

大宅

回覆:小AA 的帖子

Can you also pm me please? Thanks very much in advance.

大宅

我都想要,thx ,pm me

子爵府

大廚勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:大家出個工作時間表時,+最好唔好寫逢星期一

原帖由 djhoney 於 15-03-04 發表
大家出個工作時間表時, 最好唔好寫逢星期一抹窗或一星期抹一次窗之類...我就係咁衰過一次。其實佢已經係我 ...
咁衰。

36日咋...緊張緊張

複式洋房

回覆 小AA 的帖子

我都想要Email: [email protected]
Thank you!

複式洋房

回覆 小AA 的帖子

I want , can you pm to me ? Many tks

首頁
23456...36

尾頁

跳至