論盡家傭

跳至

首頁
23456...15

尾頁

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:好心痛

原帖由 safine 於 12-05-26 發表
好心痛
我bb岩岩18個月 早兩個月全身急性敏感 佢自己不停r 但r唔到背脊 我幫佢r左幾晚(長指甲)都冇咁明顯傷痕仲咁齊 就算有都只係一兩條紅印 一日就散 冇可以能係咁花 好明顯你呢個姐姐係炸彈 你由得佢嘅下次又唔知bb會有咩事發生 我認同樓上嘅jm講 去睇急症 由醫生証實係人為再報警處理

翡翠宮

畀面勳章

回覆:姐姐黎左三個星期,囡囡周身傷痕

自己整?應該無可能呀

大宅

樓主, 拎d勇氣出嚟處理呢件事吧!

男爵府

引用:C6話唔好攪大件事woo +

原帖由 safine 於 12-05-26 發表
C6話唔好攪大件事woo
你老公冇鬼用!有咩緊要得過自已仔女!
快啲帶你個女去睇醫生驗傷!有咩唔對路報警!

伯爵府

男人最怕事,唔洗理c6講嘢,睇咗E生講咩先算

別墅

仲有平時阿b自己瞓床仔,而家好驚自己瞓,晤肯落床,今日抱佢埋去張床仔佢狂喊,講"飛飛",成排又成日瞓瞓下會醒,唔知潑惡夢定咩,以前唔會的

侯爵府

BK Milk勳章

回覆 safine 的帖子

Don't just talk here!!!go to hospital and call police. Do something ! God ! It's ur child !!!

別墅

Ok , I will update

大宅

回覆 回覆:safine的帖子

呢幅唔似自己R

禁止訪問

男爵府

陪月勳章

回覆 safine 的帖子

呢D衰人, 唔好放過佢! 如果出事先後悔就太遲!

別墅

男人不是錫bb多些嗎?如果我老公一定火爆到想打人。問題是要決解,睇完e生,如果不是工人問題,你都可松口氣,如果是工人問題,一定炒,避免不幸事發生。

男爵府

畀面勳章

吾好講敢多,快d去睇醫生先喇!

伯爵府

虎到金來勳章

樓主, 你同女女睇左醫生未呀??? 見到個心都好鄧佢痛, 呢度d媽咪講得岩, 有咩事, 報警呀!!! 唔好理你老公, 都唔知咩道理, 唔好攪大件事, 個女攪到咁, 都話唔好攪大, 咁要點先可以攪大???

希望你女女快d好番, 如果係d衰人做, 一定要搵左佢去.

複式洋房

樓主,你要知香港既法律係寧縱莫枉,你完全無其它證據之下報警,警察可以d乜?最多咪嚇下個工人,但會唔會反效果?(除非個工人自已認係佢做.但你話認既機會有幾高?)可以的話炒左佢,一了百了!

男爵府

回覆:safine 的帖子

完全吾覺得係"r"傷囉

一個bb女可以r得咁大力r到好似俾界刀界完一條條痕咁都咪話吾可疑!

複式洋房

樓主你究竟有無面對件事,唔好拖啦,你個小朋友日日對住個有問題的人,你仲拖拉拉,又怕老公,又怕事,人吔D媽媽仲緊張過你,你奌做人呀媽㗎?

男爵府

BK Milk勳章

變態即炒

別墅

睇左醫生,但醫生話好難睇得出係邊個做,除非睇住姐姐整,如果淨睇傷痕睇唔到。C6覺得都可能係bb自己R到咁,話比多次機會姐姐woo....

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 回覆:safine的帖子

我係你吾會就甘算 如果死佬甘講 我會橙到佢上天花板 報警我又吾係吾識:;pppp:吾駛靠男人嫁波 無事 清白 就吾會驚我報警啦

首頁
23456...15

尾頁

跳至