婆媳關係

跳至

首頁
56789...16

尾頁

男爵府

冇衰99,只有衰老公

大宅

回覆樓主

老公太懦弱,保護唔到老婆同個女,
再好都係假,
個呀媽咁樣恰自己個老婆,
明知老婆見到面會唔開心,
仲比佢上嚟屋企食飯,
我係個老婆唔即刻同奶奶反抬,
事後都帶埋個女走

大宅

回覆樓主

點解啲99咁鐘意搞散個仔頭家?係咪痴線,咩思維,個腦諗乜x野?

男爵府

好精采丫。樓主加油。
繼續追追追。

伯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

真係嬲,我趕埋老公走呀
我生出黎比佢老母精神虐待架?
兩個都 on x

別墅

回覆樓主:

LM

男爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 開心吸收勳章

叫你個FD, 下次個99上嚟, 大大聲同個女講, "女呀, 害人之心不可有呀, 知唔知?" 跟住自言自語咁講, "有D嘢受唔受得起呢, 真係要問個天喇, 做完衰嘢仲扮上等人"

仲有, 既然個99話無餸食, 咪鬼再煮佢飯啦, 佢問做咩唔煮佢飯, 你個FD咪話驚佢受唔起囉

大宅

回覆樓主:

其實我都幾認同你地嘅睇法,老公懦弱又愚孝,如果係我我都會果晚反枱趕佢走,唔鍾意係度食就即刻走新抱本身性格善良,雖然佢真係好憎個99,礙於小朋友係度同埋畀面老公,寧願死忍之後爆返個老公都唔會當面做咁絕你地可以放心,之後發生d事新抱忍唔住爆曬男家全家,宜家99都唔會主動上仔屋企,男女家正式斷絕來往

男爵府

呢尐老公真係一個都嫌多
無x用

男爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 開心吸收勳章

好緊張呀, 樓主打快D

大宅

樓主, 幾時POST #12 ??????

別墅

回覆樓主

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=10443&id=100001328316511&ref=fbx_album

大宅

回覆樓主

#12 果晚之後新抱發爛渣爆咗老公一鑊,老公事後有打畀啊媽叫佢唔好再上來啦,啊X又要湊女又要做家務好忙㗎,咁唔開心就唔好上來食啦99當然又爆返個仔,來來去去都係唔孝順啊,啊媽上去仔屋企天公地道果d
62臨出院前嘅有一日,99又突然踩上去啊仔屋企。果陣得新抱同孫係度,個仔返工。新抱當時好忙咁搞緊個女,自己又未得閒食飯,99坐低無耐開始單打以下係99嘅對白
宜家好唔歡迎我咩,99都唔叫我一聲,佢(個孫)又唔叫我嫲嫲,一d家教都無,對住我嘢都唔識講多句,第日唔方叻得去邊。你有咩好做啊日日係屋企,湊細路使唔使24小時看住佢,懶矜貴。睇你生d嘅女啊,又唔肯聽我講生仔。我個仔以前好聽我話㗎,自從同你結婚之後樣樣反我,我同你講啊你唔好咁得戚,你d嘅女人無仔生,你老公遲早出去搵二奶生仔嘅,到時你唔好怨啊佢講完呢段對白之後個樣好得戚,我朋友話佢唔知係咪佢果晚唔忿氣特登上來擺99款其實仲有d難聽嘅說話,但係我唔係當事人,我之前聽完都有d都唔太記得
新抱果下忍唔住爆,人做99你做99,你做得咁抵死,個個都想自己仔女家庭幸福,你唔係嘅係要拆散先安落,你自己都係女人你唔錫我個女唔緊要,點解係都要針對個咁細嘅細路仔。你咁鍾意仔自己去生飽佢,成日叫人生,係咪你出錢養啊如果你個仔夠膽出去搵女人生,我唔告到佢坐監我唔姓X。成日同人講咩受唔起,我睇你日後點折墮!呢度係我屋企,呢度唔歡迎你,麻煩你走

下集會講下關於宜家新抱同仔買嘅呢間屋嘅故事,中間講下極品叔仔點樣搞個大佬,之後講下最近發生6299現眼報之事件
多謝你地支持我,我書面表達麻麻地,會盡量寫好d,希望你地唔好介意

伯爵府

畀面勳章

其實新抱做咩唔錄下音呢..起碼第時有咩 E 郁攞出黎做証據麻..
好想快D 睇個老太婆點現眼報...

伯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

侯爵府

flowerboo 發表於 17-10-6 08:43
老公太懦弱,保護唔到老婆同個女,
再好都係假,
個呀媽咁樣恰自己個老婆,

唔止懦弱,還處理婆媳問題都好冇智慧, 庸才得硬不起來。

好女兩頭瞞,更何況男人一個。個老公處理事情好似火上加油甘,係男人就走出去鎮住99。根本兩邊都冇諗過俾面個男人,表面妢和諧都唔做。
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

男爵府

回覆樓主:

好精彩
留毛

伯爵府

回覆樓主

追追追

男爵府

好緊張

大宅

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

為左孫仔, 要咁樣嗎? 忘記了,佢自己都是女人咩

首頁
56789...16

尾頁

跳至