夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

本人43,老公大4年,兩個小朋友初中,高小手
之前以為疫情,細路夜訓,工作忙(後兩點係佢講)
無行埋,近年kiss都無,間唔間會摸下我,但之後又行開或訓覺。
舊年12月比我發現隻藥膏,上網search係醫椰菜花既藥
我問佢,佢話唔知點解惹到,話醒起8月去浸溫泉可能甘惹到。
我「覺得」佢一向都唔無古怪,又怕寃枉佢,所以當時無追問。
但自己不斷諗,覺得唔妥,第二日再問之下,
終於認去左0的唔正經既店,佢話
-當日見完客唔係經平日返屋企路
-突然迷失理性
-只除褲被對方用手同口解決
-無摸對方(有著衫)
-無kiss
我當日都自己講左感受,見佢又惹到性病,當然係自作自受,算受左教訓。當時我有講唔會接受第二次,同要比時間我。

之後兩公婆0係兩個女面前好似平日甘,有時得兩個人我都有講唔好當無甘件事甘、但基本上態度我都係無對佢差,但佢係知道我好介意。

但其實呢兩個月我每日都諗好多野,有時會訓唔著,
一來以黎佢要我從來無say no,到後來生完兩個真係一年得幾次,我有嘗過暗示,摸佢下面,但佢都當我玩,扮唔知,被拒絕既感覺好難受,之後我都無再提,最近一次行埋係2019年7月,最近我睇返先醒起原來甘多年無做過。。。
唔再提另一個原因係當時仲有做時,佢有講話年紀大左,無以前甘易(射x),我自己諗如果佢唔得我又逼佢,會好慘。
其實對我黎講、但我都享受,有被愛既感覺,理想係有性有愛既夫婦關係。但如果佢都係覺得無性生活(環境影響or自己唔得)無問題既,我都會配合。但而家佢出面攪,即係有需要,但唔係要我,我唔知自己係乜,無晒自信。

講真生左個小朋友,肚腩係多左一截,身材係就一向都無乜,我自己都唔想照鏡,更何況係男人。。
但我有扮返工,唔係黃面婆甘,可惜佢完全無理我。
我知係遲、但而家我真係的起心肝減肚腩。

我諗住呢個週末再問佢
叫雞問題
-之前有無去過
-有無真係做
我知男人係蛇咬都唔會認,但唔問我又唔甘心,除非我死左或失憶,呢一世都會斷問自己。
答我yes我就傷心死,答我no我諗自己心底裡都唔會信晒佢。
無性生活
我想講晒自己既諗法同感受。
但我擔心,佢聽完後再算真係同我做都係交功課。(應該話我一定會甘諗)
但唔講我怕再等多5年都唔會有結果。
甘不如講左自己舒服0的、我就黎屈死,無人可以傾訴,好辛苦。
希望各位一齊傾下,老公老婆都歡迎。
萬分感激(emoji)

複式洋房

咁如果淨係發生過一次,無前科既,我覺得可以比次機會。問唔問清楚就你自己再決定啦,因為往往愈問,就會慢慢知得愈多,佢再滲D滲D,最後傷到果個都係你自己。

大宅

pigletbear 發表於 24-2-21 10:33
無行埋,近 ...

只被用手用口都染到性病?

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

樓主 唔係話想hurt你。但你自己都知 男人一日冇證據喺手 蛇咬都唔認。你問佢都只會係呃你。話手口並用 冇插冇摸 你信?!我勸你一係唔好開。問就要有心理準備, 點同佢再相處好d..

如果冇諗住離婚嘅 就唔好問了。。除非你有back up..

maggie.tang    發表於 24-2-21 16:10

大宅

pigletbear 發表於 24-2-21 10:33
無行埋,近 ...

一定無證據蛇咬都唔認,扮話只打J 同只一次,信既真係傻,男人用J 諗野邊有可能 而且用手無咩可能有椰菜花

maggie.tang    發表於 24-2-21 16:10

複式洋房

樓主,好欣賞你減肥另到自己健康啲變靚啲,而且係為左自己,唔係為人地

至於你老公
(我估計) 佢以前係有出去玩,仲要唔止一次,結果玩大左所以惹到性病
男人唔會無需要,七十歲阿伯都會生仔做老豆
至於點玩同玩乜,無謂深究了,出面俾到錢嘅就乜都有得玩
你知道又點?唔通你同佢玩佢出面玩的野?

你專注於兩夫婦關係吧
點樣處理好性關係
佢無掂你咁耐
你仲想唔想佢掂你?
逝去感情如何留得住?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

jessiej520 發表於 24-2-21 11:21
咁如果淨係發生過一次,無前科既,我覺得可以比次機會。問唔問清楚就你自己再決定啦,因為往往愈問,就會慢 ...
同意, 除非樓主已經唔再愛呢個男人

大宅

la_source 發表於 24-2-21 12:40
同意, 除非樓主已經唔再愛呢個男人

我就係仲愛佢
我先甘煩

la_source    發表於 24-2-21 14:22

大宅

AndesChan 發表於 24-2-21 12:29
樓主,好欣賞你減肥另到自己健康啲變靚啲,而且係為左自己,唔係為人地

至於你老公

多謝你既欣賞,我真係心情落到谷底
我一直都等緊啦,但好似我上面講,我同佢講左,如果佢係對我唔興奮既,對係交功課,但我都會配合佢既、雖然內心係空虛
但我又擔佢會被佢惹到
同埋我應該會有心裡障礙,如果同佢用口、就會聯想到隻雞同佢用口

大宅

pigletbear 發表於 24-2-21 13:36
我一直都等緊啦,但好似我上面講,我同佢講左,如果佢係對我唔興奮既, ...

首要叫佢驗身先

大宅

vlamho 發表於 24-2-21 13:44
首要叫佢驗身先

你意思叫佢驗埋愛滋0個0的?

大宅

pigletbear 發表於 24-2-21 13:50
你意思叫佢驗埋愛滋0個0的?

全部性病都要驗,可以問化驗所,有aids, 梅毒,衣原體等好多樣的

複式洋房

pigletbear 發表於 24-2-21 13:31
我就係仲愛佢
我先甘煩

仲愛佢,咁又何必樣樣問得咁清楚? 女人只會愈問愈知得多,愈知得多愈嬲愈難忘記,呢個係咪你想要的結果? 如果仲愛佢,有時扮下傻呃下自己就算啦。

茶類愛好者    發表於 24-2-25 08:59

複式洋房

pigletbear 發表於 24-2-21 13:31
我就係仲愛佢
我先甘煩

我同你經歷/背景類似,四十幾有2個細路既黃面婆,但老公應該5係叫雞,似有一個固定女人,我好傷心,太愛佢5捨得離婚,但又願諒5到佢有出軌,好矛盾

大宅

jessiej520 發表於 24-2-21 14:33
仲愛佢,咁又何必樣樣問得咁清楚? 女人只會愈問愈知得多,愈知得多愈嬲愈難忘記,呢個係咪你想要的結果? ...

我明你講咩呀,我知如果想同呢個男人繼續走落去,要向前看
我個心好多疑問

始終解決唔到無性生活呢個問題

複式洋房

pigletbear 發表於 24-2-21 14:59
我明你講咩呀,我知如果想同呢個男人繼續走落去,要向前看
我個心好多疑問

咁你試下回想下,問題出左享邊度,拍拖到生小朋友先,佢熱唔熱衷呢樣野? 同你做呢樣野既頻率正唔正常,係幾時開始轉變,係慢慢少左,定突然有一個moment話無就無? 你要諗一諗,我地先可以再分析下

大宅

Pussyfoot 發表於 24-2-21 14:58
我同你經歷/背景類似,四十幾有2個細路既黃面婆,但老公應該5係叫雞,似有一個固定女人,我好傷心,太愛佢 ...

唉,男人真係好著數,受傷既都係女人
你老公係擺明定收到好密架?
你諗住扮唔知定問佢?

複式洋房

Pussyfoot 發表於 24-2-21 14:58
我同你經歷/背景類似,四十幾有2個細路既黃面婆,但老公應該5係叫雞,似有一個固定女人,我好傷心,太愛佢 ...

咁你點知佢有一個固定女人?

複式洋房

我本人都覺得如果淨係用手口,係幾難會有椰菜花,所以其實就算佢唔講,心中大約有答案,差在你係咪想聽到佢親口認一句有搞埋野姐

複式洋房

pigletbear 發表於 24-2-21 13:36
我一直都等緊啦,但好似我上面講,我同佢講左,如果佢係對我唔興奮既, ...

樓主其實我覺得你好叻,識得為自己諗又識得為佢諗

如果你覺得佢掂你係唔ok 嘅
咁大家冷靜一排先啦
唔使急
講真佢惹到有病都好大鑊
都要時間醫病
逝去感情如何留得住?

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊