網購天地

跳至

首頁
12345...14

尾頁

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 jkbabe 於 16-06-15 發表不過

原帖由 ronaldlcm 於 16-06-15 發表
但你可以插到dyson隻牛?
呢個我係dyson用架,你買左就唔駛啦

其實我都唔確定同唔同日本城一樣,我果個都係粒入去,日本城果個都係,我有就無深究過得唔得,如果無就可以試下

複式洋房

謝謝分享,請問電壓一樣嗎?

男爵府

引用:謝謝分享,請問電壓一樣嗎?

原帖由 lokhinma 於 16-06-15 發表
謝謝分享,請問電壓一樣嗎?
美國,歐洲款的dyson吸塵機隻火牛都係110~240自動變壓的。。
所以香港就咁用就得(當然要轉番啱既三腳啦)

男爵府

引用:Quote:原帖由 ronaldlcm 於 16-06-15 發表

原帖由 jkbabe 於 16-06-15 發表
呢個我係dyson用架,你買左就唔駛啦

其實我都唔確定同唔同日本城一樣,我果個都係粒入去,日本城 ...
希望你唔好介意,我都係想搞清楚。。
你看看隻dyson牛,如果個轉插插位係 凹入去,咁點插呢?

男爵府

ronaldlcm 發表於 16-6-15 17:03
更新:都係唔好買呢隻,啱啱試左,插到又有燈幾正,但佢個活門會另到隻半牛好易彈番出黎。。
都係我第一篇 ...
更新:都係唔好買呢隻,啱啱試左,插到又有燈幾正,但佢個活門會令到隻火牛好易彈番出黎。。
都係我第一篇入面隻轉插最實淨。。個人建議,轉插首要係實。。

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 jkbabe 於 16-06-15 發表呢個

原帖由 ronaldlcm 於 16-06-15 發表
希望你唔好介意,我都係想搞清楚。。
你看看隻dyson牛,如果個轉插插位係 凹入去,咁點插呢?
噢,唔好介意,都係研究下姐

別墅

ronaldlcm 發表於 16-6-14 16:11
分享一下自己於美國官網購的DYSON 吸塵機, 希望大家也可以參考一下..
第一部: 購買前的思量(這部份純個人意 ...

請問你send email俾佢問可唔可以送多個頭佢幾耐覆你?官網寫2個鐘內覆,但佢一直都唔覆我囉

男爵府

milktea_elisa 發表於 16-6-16 12:19
請問你send email俾佢問可唔可以送多個頭佢幾耐覆你?官網寫2個鐘內覆,但佢一直都唔覆我囉
...
嗰次我好彩, 佢一個鐘內覆左我..但我都聽其他人分享等左幾個鐘...
唔洗急喎, 如果一日都收唔到, 就再SeND過啦...

別墅

ronaldlcm 發表於 16-6-16 12:50
嗰次我好彩, 佢一個鐘內覆左我..但我都聽其他人分享等左幾個鐘...
唔洗急喎, 如果一日都收唔到, 就再SeND過 ...

就係已經超過一日,唔知係咪唔再送呢,唔送都覆句呀嘛

大宅

milktea_elisa 發表於 16-6-16 12:19
...

我前晚send email, 昨日早上就收到回覆啦,有送多個頭呀!

別墅

Iammayyy 發表於 16-6-16 13:52
我前晚send email, 昨日早上就收到回覆啦,有送多個頭呀!

噢,咁我惟有send多次啦,唔該晒

別墅

原來吸塵機可加插頭直接用。我昨天收貨dyson風扇,要加變壓器

男爵府

silviaysl 發表於 16-6-16 14:22
原來吸塵機可加插頭直接用。我昨天收貨dyson風扇,要加變壓器
因為無線吸塵機用充電池, 充電電流好低..但風扇係直插用, 有款有埋冷暖(AM09)火數等同冷氣, 電壓電流大好多.....

大宅

ronaldlcm 發表於 16-6-14 16:11
分享一下自己於美國官網購的DYSON 吸塵機, 希望大家也可以參考一下..
第一部: 購買前的思量(這部份純個人意 ...

可以pm美國轉運的公司名給我嗎?
因為我查過另一間轉運要1,000港幣(emoji)
或者提供箱的尺寸給我, Thanks

大宅

引用:Quote:Iammayyy+發表於+16-6-16+13:52+我前

原帖由 milktea_elisa 於 16-06-16 發表
噢,咁我惟有send多次啦,唔該晒
佢回我email話無得送既

複式洋房

我都收到貨喇,望穿秋水咁濟。仲差緊電未有得玩住呢⋯⋯28/5訂 16/6 先到貨......

男爵府

引用:Quote:原帖由 ronaldlcm 於 16-06-15 發表

原帖由 jkbabe 於 16-06-15 發表
噢,唔好介意,都係研究下姐
終於明啦!
原來歐版dyson個火牛兩腳插係前面有部份突出黎,所以可以插入你個轉插既粒位到。。
但美版既火牛就成兩腳直接連住舊牛,冇突出位,所以用唔到你呢種轉插,但相對插普通轉插就會實淨D。。

複式洋房

買左啦,有得送mini moterized head, live chat 可以有多D tool 選擇,但信用咭俾唔到錢,要paypal online 買。收email或'live chat 要就番美國工作時間,即是香港時間晚上11時開工。

男爵府

引用:買左啦,有得送mini moterized head, live

原帖由 lokhinma 於 16-06-17 發表
買左啦,有得送mini moterized head, live chat 可以有多D tool 選擇,但信用咭俾唔到錢,要paypal online ...
恭喜你哩。。
嗰時我係上午十一點幾send,佢十二點幾覆我再live chat

大宅

lokhinma 發表於 16-6-17 08:23
買左啦,有得送mini moterized head, live chat 可以有多D tool 選擇,但信用咭俾唔到錢,要paypal online ...
D tool 選擇 , 例如呢

首頁
12345...14

尾頁

跳至