網購天地

跳至

首頁
23456...14

尾頁

珍珠宮

複式洋房

有得揀mattress tool 及multi angle brush ,但我張信用card俾唔到錢,结果要online paypal 落單就變左揀唔到la

男爵府

lokhinma 發表於 16-6-17 10:34
有得揀mattress tool 及multi angle brush ,但我張信用card俾唔到錢,结果要online paypal 落單就變左揀唔 ...
係呀, 我第一篇都有講, 基本上香港既信用咭都比唔到錢(我指係DYSON官網買), 最後都係用PAYPAL..

大宅

引用:Quote:lokhinma+發表於+16-6-17+10:34+有得

原帖由 ronaldlcm 於 16-06-17 發表
係呀, 我第一篇都有講, 基本上香港既信用咭都比唔到錢(我指係DYSON官網買), 最後都係用PAYPAL.. ...
Mattress tool 有咩用

男爵府

little_green_ma 發表於 16-6-17 10:43
Mattress tool 有咩用
佢係個'扒'頭黎的.. 功能係吸床, 同mini motorized head差唔多, 不過就冇個摩打..如果你有梳化, 咁有mattress tool加mini motorized head咪可以一個用喺床, 一個用喺梳化...

PS: D頭你係GOOGLE打, 或者YOUTUBE打就會搵到教學, 有埋片睇佢點玩~

複式洋房

lokhinma 發表於 16-6-17 10:34
有得揀mattress tool 及multi angle brush ,但我張信用card俾唔到錢,结果要online paypal 落單就變左揀唔 ...

你咁講我又先諗返起,我一直以為有多一個頭吸床,昨日收到又唔對路,原來我係無live chat 個度講,之比PayPal 就變左無比,其實我覺得佢送個三個頭都無咩機會用到,有兩個我直情覺得無分別

大宅

ronaldlcm 發表於 16-6-17 10:55
佢係個'扒'頭黎的.. 功能係吸床, 同mini motorized head差唔多, 不過就冇個摩打..如果你有梳化, 咁有mattre ...
是否用個3個FREE TOOL 中轉

別墅

little_green_ma 發表於 16-6-17 00:53
佢回我email話無得送既

係,佢終於覆我話送晒,叫我揀第個包埋個頭嘅型號

男爵府

c7001 發表於 16-6-17 10:59
你咁講我又先諗返起,我一直以為有多一個頭吸床,昨日收到又唔對路,原來我係無live chat 個度講,之比Pay ...

哈哈...其實........我都唔知可以轉MATTRESS TOOL.. 我都係收到同你一樣既頭.... (早知我都R個MATTRESS TOOL, 雖則我冇梳化)
你講啱, 嗰兩個頭我試過都幾唔啱使, 細細舊嗰個有幾廢唔使多講..嗰個多角度頭我試過用黎吸下櫃頂, 好難HANDLE..-_-

複式洋房

little_green_ma 發表於 16-6-17 11:03
是否用個3個FREE TOOL 中轉

唔係呀⋯⋯係加送共四個頭

複式洋房

ronaldlcm 發表於 16-6-17 11:10
哈哈...其實........我都唔知可以轉MATTRESS TOOL.. 我都係收到同你一樣既頭.... (早知我都R個MATTRESS TOO ...

我覺得點都好過我手上面個兩個囉⋯⋯

複式洋房

milktea_elisa 發表於 16-6-17 11:09
係,佢終於覆我話送晒,叫我揀第個包埋個頭嘅型號

我之前都係咁架,你email 比佢問佢可唔可以live chat , 佢就會有條link 比你,你再直接問話依家可以立即比埋錢咁就得架喇。重點要用第二個email 呢⋯⋯

男爵府

c7001 發表於 16-6-17 11:18
我覺得點都好過我手上面個兩個囉⋯⋯
我就係講呢兩個其中一個比較細嗰個..呢D頭擺明都係出黎做贈品BUNDLE送...

複式洋房

ronaldlcm 發表於 16-6-17 11:20
我就係講呢兩個其中一個比較細嗰個..呢D頭擺明都係出黎做贈品BUNDLE送...

不過送就算啦⋯⋯依家佢差緊電等我今晚返去玩下先(emoji)btw ,我仲未研究到點倒垃圾(emoji)

大宅

c7001 發表於 16-6-17 11:17
唔係呀⋯⋯係加送共四個頭
你無要 mini motorized tool 定 同時送 MATTRESS TOOL and mini motorized tool

別墅

c7001 發表於 16-6-17 11:20
我之前都係咁架,你email 比佢問佢可唔可以live chat , 佢就會有條link 比你,你再直接問話依家可以立即比 ...

佢覆咗我有條link,即係我可以再"r"?thx

男爵府

c7001 發表於 16-6-17 11:24
不過送就算啦⋯⋯依家佢差緊電等我今晚返去玩下先(emoji)btw ,我仲未研究到點倒垃圾(emoji)
...
去YOUTUBE睇下D片丫... 實有講架...右手好似平時拎住咁, 左手壓嗰個紅掣...

另外, 可以去我之前講既'我的XX日誌', 佢有個FACEBOOK, 可以同佢買叫"Dyson Separator Tool ", $60包郵...
呢個TOOL喺用黎幫手再深層咁拆埋中間個氣旋筒出黎. (因為用得一段時間, 中間個筒網內會好多細粉污糟, 你就咁平時打開蓋係清理唔到的)
至於呢個'Dyson Separator Tool'點用, 去YOUTUBE打實好多片教你的..
我買左, 不過未用...

男爵府

milktea_elisa 發表於 16-6-17 11:29
再試試R啦..希望你都成功..

男爵府

milktea_elisa 發表於 16-6-17 11:29

成功嗎?

別墅

cherryrabbit 發表於 16-6-17 21:54
成功嗎?

成功呀,再講一次有朋友買咗有送,佢話check下就送返俾我,請佢等一陣,即時用paypal俾錢,收到email confirmation,live chat俾返order no. 佢,佢會再出個送minimotorized head email,完成

首頁
23456...14

尾頁

跳至