網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

rachelchow 發表於 13-4-9 12:08
發順豐港幣37續重8,但要到付的話秀天冇錢賺,所以他立刻幫我秤重改價,

...

但順豐發住宅不是要再加附加費嗎? 你是發公司地址?

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

winnietwyhk 發表於 13-4-9 12:14
佢又唔覆喇,打比hk公司又話大陸唔關佢地事,妖...咁點呀....
咁樣都得既 ...

佢旺旺寫既電話號碼係全一快遞既查件電話黎架, 全一當然唔會知秀天d野

珍珠宮

rachelchow 發表於 13-4-9 12:17
昨日拍了,全日又\"魏"又\"西"又氹,又唔敢得罪佢,仲要鼓勵支持佢之下,今早成功秤重改價了,都叫做好快 ...

我都是呀, 都不知自己是客人還是佢是客人, 客人要掉返轉tum個客服

珍珠宮

Naxos 發表於 13-4-9 13:00
我剛剛check都發左,仲有單號添,但就未check到物流訊息,希望順利啦!

有單號可以放心少少, 應該ok架

珍珠宮

winnietwyhk 發表於 13-4-9 13:26
我由10:00就叫佢發貨喇,佢一直唔覆呀,感覺好似多X咁我可以點做.....

...

無咩可以做, 唯有等等等

大宅

引用:就係有,都唔知係快遞問題定啲 +

原帖由 anracing 於 13-04-09 發表
就係有,都唔知係快遞問題定啲
全一都唔係好野黎架,件貨到左香港打去全一摧啦!全一:2756 1381,應該要辦公時間

珍珠宮

maggietai 發表於 13-4-9 13:35
剛簽收!送前有打电通知!齊哂,应该冇比人拆货

你真係好好彩呀

男爵府

熱血勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

瑤瑤~ 發表於 13-4-9 19:57
我都是呀, 都不知自己是客人還是佢是客人, 客人要掉返轉tum個客服

我都係用懷柔政策, 仲要動之以情添啊

男爵府

引用:Quote:winnietwyhk+發表於+13-4-9+12:14+佢

原帖由 瑤瑤~ 於 13-04-09 發表
佢旺旺寫既電話號碼係全一快遞既查件電話黎架, 全一當然唔會知秀天d野 ...
我點知佢有電話咪打下囉,仲有一絲希望上次追多x巳經怕怕,做唔到今次都....

大宅

引用:Quote:rachelchow+發表於+13-4-9+12:08+發

但順豐發住宅不是要再加附加費嗎? 你是發公司地址?
順豐首重已經37,送住宅,如果我買得一間舖,我多數發順豐到付

珍珠宮

lingluk1306 發表於 13-4-9 14:30
我見佢琴日發左貨,但點解我到依家都無得禁物流查詢ge

如果秀天未輸入發單號, 係check唔到物流架
同埋就算佢入左單號, 全一0個邊未入機, 都會check唔到

珍珠宮

toffeetong 發表於 13-4-9 14:48
我星期日都改價付款啦, 到今日先至幫我發貨.

寄埋今單, 短期內都唔會再用佢.

係呀, 佢話黎緊浙江係剩返收貨和轉貨的員工, 連客服去會去埋深圳
估計佢開業初期都仍然會係亂

珍珠宮

fairyfloss 發表於 13-4-9 15:50
淨係講將來有點好,但眼前嘅工作一團糟,做到不知所謂,我以後都唔用

...

係呀, 佢連而家欠緊我地d貨都未清得晒, 不敢想像

男爵府

回覆:*重要*秀天的一些消息(用緊佢既jm必入)

亂唔緊要,唔好唔覆人丫,你話忙轉頭幫我我仲有信心d喎,問極都唔覆,個客又驚又要追,人地下次仲會幫襯咩

珍珠宮

sasara 發表於 13-4-9 15:54
改到價算好
好似樓主BID完又BID都未改價唔知等到幾時,
佢等左成個禮拜,依家改到價未?

係呀, 我都bid左3次喇, 而家仲係運費2元(佢昨晚半夜話2元係用黎提佢自己盡快幫我執返留在舊倉件貨)
但今日全日都係2元, 佢下午話佢地舊倉架車未返到新倉, 所以我張單仲係欠緊1件貨
我打算如果夜少少佢仲未得, 我會叫佢幫我磅左其餘5件貨聽日發左先
剩低1件慢慢同佢玩, 總好過比佢keep晒我全部貨丫

珍珠宮

toffeetong 發表於 13-4-9 16:18
唉! 我上個月果單, 等左8日先至改單呀!
不過d貨都寄左去佢果度, 都要忍氣吞聲.
短期內, 我都唔會再上佢架 ...

me too, 見過鬼怕黑

珍珠宮

rachelchow 發表於 13-4-9 20:02
順豐首重已經37,送住宅,如果我買得一間舖,我多數發順豐到付

sorry唔係好明, 即係首重37已經包括埋住宅附加費嗎?
我未用過順豐到付的

珍珠宮

Beebee0311 發表於 13-4-9 16:51
出貨7日都無收到 我再問佢
佢先話未發貨

oh my god, 真係嬲死

大宅

引用:Quote:sasara+發表於+13-4-9+15:54+改到價

係呀, 我都bid左3次喇, 而家仲係運費2元(佢昨晚半夜話2元係用黎提佢自己盡快幫我執返留在舊倉件貨)
但今日 ...
係咯!如果仲咪有你先运住嗰五件先!好過佢keep住 d 貨

珍珠宮

rachelchow 發表於 13-4-9 17:07
佢地亦都高估左自己的能力~仲口響響首創集上集喎!佢地成日覺得深圳搞掂就雨過天青!其實要玩到浙江北京深圳3 ...

我都覺得3地一齊運作唔係咁容易架, 我自己真係唔夠膽試用, 睇下有無jm咁勇敢試晒3地再reportmouth:

首頁

尾頁

跳至