懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: §18-24years既準媽媽入黎分享下丫§

baby,
哈哈,甘又冇甘大風,我諗你屋企會大風好多,因為我都係3樓姐,,果果度幾十樓,一定勁大風
頭先我上去餵狗咋

伯爵府

all:
老公依家喺荃灣打緊冷,諗住叫佢買半隻老水鵝返黎食,點知半隻都要$170,好貴啊,貴屯門好多啊

伯爵府

del

男爵府

cokikaki 寫道:
ivy:
咁win左幾多呀?

百二蚊,但係夾錢食飯同搭的士冇哂啦!

直明月耀安
極星輝照長

侯爵府

m琳琳 寫道:
all:
老公依家喺荃灣打緊冷,諗住叫佢買半隻老水鵝返黎食,點知半隻都要$170,好貴啊,貴屯門好多啊

又真係好貴喎!!

侯爵府

靚靚媽媽 寫道:
[quote]
cokikaki 寫道:
ivy:
咁win左幾多呀?

百二蚊,但係夾錢食飯同搭的士冇哂啦![/quote]
唔怕,下次再win盡佢,win千二蚊!! :mrgreen: :mrgreen:

侯爵府

2024年龍年勳章

m琳琳 寫道:
baby:
妳唔彩我 :-(
我問妳揍仔係咪好bc呀??

駛唔駛post 4個呀
梗係唔係唔彩你la
我整緊條bar上bk
但整到
因bk shot 左 :tongue: :tongue:

侯爵府

p:
咁大風,d dog瞓唔瞓到覺架?
依家出面真係好大風呀,好陰風陣陣~~~

子爵府

c,
甘又唔係真係好大風,係有風姐,佢地梗係訓到啦,佢地識自己走入佢地個籠入面訓ga ma,果度有晒圍牆,打幾大風都吹唔到佢地啦

侯爵府

2024年龍年勳章

phoebe^^ 寫道:
baby,
哈哈,甘又冇甘大風,我諗你屋企會大風好多,因為我都係3樓姐,,果果度幾十樓,一定勁大風
頭先我上去餵狗咋

係呀 我住38樓超大風呀

侯爵府

2024年龍年勳章

m,p,coki
i go to la

侯爵府

phoebe^^ 寫道:
c,
甘又唔係真係好大風,係有風姐,佢地梗係訓到啦,佢地識自己走入佢地個籠入面訓ga ma,果度有晒圍牆,打幾大風都吹唔到佢地啦

咁都好d,我以為無圍牆呀!!
咁冬天佢地都係瞓天台架?
到左冬天,我好驚阿檬係廳瞓會凍親架,因晴晴未出世時,我俾阿檬入房瞓架,上年我幾驚阿檬病呀!! :-( :-(

侯爵府

my-baby 寫道:
m,p,coki
i go to la

baby:
早抖!!
聽日會整到架喇,放心啦!!
唔明就打俾我!!

子爵府

coki,
我果時整天台屋叫人整左3格狗屋俾d狗狗,有晒可屎圍牆ga...佢地冬天都係0係上面,佢地好多毛ga,又長又厚,唔驚ga,而且佢地應該慣左,因為上年同前年佢地都係甘
我果d狗係中型狗黎ga,都幾大隻ga,放唔晒4隻入屋呀

侯爵府

p:
但我老公會同阿檬挮毛架,所以一到冬天我就擔心!!
因佢驚阿檬太多毛,會對晴晴氣管唔係咁好!!

all~~
喇,聽日見!!

子爵府

c,
我夏天先會拎佢地去剃毛,冬天就會留返長d毛

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

各位朋友你地有無留意新自由講場個邊出左個 post 係關於 d post 保持住係 2000, 如果你地想再用呢個 topic 講, 不如開個 part two 再傾, 咁樣可以保持 bk 順暢 d, 謝謝!!

CLICK HERE

侯爵府

尋晚bk痴咗線呀,我入極到入唔到

伯爵府

已經開左prat 2喇,快d過去啦

part 2

禁止訪問

首頁

尾頁