網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

波斯登好似幾出名?有冇其他介紹?

翡翠宮

回覆樓主:

睇京東自營、唯品會自營,就知邊啲係大牌子。
attach0/tmp/phphutCk4

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我買咗件鴨鴨好OK, 12月去蘇州南京0度都覺得勁暖

大宅

wyl 發表於 24-3-3 15:24

請問是那個牌子和店舖?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

19801980 發表於 24-3-3 16:08
請問是那個牌子和店舖?
我喺官方旗艦店買的, 你等下3.8淘寶應該有優惠活動.
https://yayafs.world.tmall.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z09.2.0.0.16652e8d3qSNeu&user_number_id=925814798

大宅

wyl 發表於 24-3-4 10:09
我喺官方旗艦店買的, 你等下3.8淘寶應該有優惠活動.
https://yayafs.world.tmall.com/shop/view_shop.htm?s ...

好的,謝謝。

男爵府

lyh80115 發表於 24-2-18 17:17
睇京東自營、唯品會自營,就知邊啲係大牌子。

我覺得大陸都咁貴, 點解唔在香港買, 最少有得睇同試

我一向買唔超過300, 超過在香港買

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

淘要小心揀,我試過淘過¥300一件,愈著愈痕,發現原來入面啲羽毛骨太硬又長,拮到我皮膚敏感,但講緊我已見到係多好評先落單,自此,我一定會喺香港買。

子爵府

淘過一件300人仔, 郊區6度行出街, 畀大風吹都仲好暖.
但衣服要著上身, 才知合唔合身, 著得靚唔靚嘅
1號閑人: 外汇牌价再加1.5%手續費,簡化了的公式: 101.5/"港币现汇买入价"

民房

wyl 發表於 24-3-3 15:24

係邊間店?(emoji)(emoji)

珍珠宮

83d43a0392fc68 發表於 24-3-6 23:31
係邊間店?(emoji)(emoji)
看#5 樓有寫

象牙宮

有給老媽, 姐姐, 朋友。自己。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊