親子旅遊

跳至

首頁
12345...14

尾頁

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

買左印航8月尾返hk, 其他野未plan呀。

大宅

開心吸收勳章

plan緊8月尾去, 請問印航買左幾多錢呀?
得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆:kpbb 的帖子

两大两小3千,23返

大宅

開心吸收勳章

umama 發表於 16-2-22 09:48
两大两小3千,23返

好抵呀
你幾時買架?唔知現在仲有無呢?

得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 kpbb 的帖子

你可以上去睇下仲有無,因為佢唔係特別做特價,本身回程就係咁平,當然有quota,賣晒就無呢個價

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 umama 的帖子

我都係買咗印航返hk,去程peach, 行程大致plan好咗,酒店訂咗一半,仲有一半等緊價出。

子爵府

回覆樓主:

7月中Jestar去,印航返。3大2小$6531來回。

大宅

暑假7月買左去程坐peach, 回程坐HK express
想去大阪US, Legoland, 京都,白浜(自駕)
有冇大阪酒店推介呢?可以方便d
帶住2老2小

大宅

8月頭買左hk express去程, 回程坐air india, 2大2小共$7000, 未book酒店

大宅

8月PEACH去, 未度掂坐咩機返, 我想揀印度, 但家人話唔好, n年前坐過都無咩野呀, 大家點睇, 係上機個陣有少少味咁囉

大宅

回覆:暑假大阪,入黎一齊傾

買左7月中來回Peach

大宅

我仲未買機票
想問8月中兩大兩小 HKE
出發9點, 20 KGS 去
回程6點, 30 KGS 返
要$13XXX係咪貴呀?

大宅

引用:8月PEACH去,+未度掂坐咩機返,+我想揀印度,+

原帖由 謙謙媽ME 於 16-02-22 發表
8月PEACH去, 未度掂坐咩機返, 我想揀印度, 但家人話唔好, n年前坐過都無咩野呀, 大家點睇, 係上機個陣有少 ...

請問Peach係咪零晨機去?

大宅

回覆 Gloriasogashiwa 的帖子

好平呀

大宅

4大2小:peach中午 12:15 $5130, 回程hke $6000 , 呢兩間未計行李, 印航回程$6200

大宅

諗緊8月尾大阪返香港,印航同HKE價錢差不多,邊間好d?印航大家覺得如何?

大宅

去程Peach, 回程HKE.

本來都睇過Air India, 但2點機太早,我又係relax嗰種, 即是起身食早餐,再執下行李己經要去機場,即是無咗一日shopping, 但HKE我搭9點幾,即是重有一整天去shopping,正。

大宅

引用:Quote:原帖由 謙謙媽ME 於 16-02-22 發表8

原帖由 sivasiva 於 16-02-22 發表
Peach每日班次有唔同,有零晨,中午,下午。
要上網查下你去嗰日有乜嘢時間。

男爵府

買左HKE 去jetstar 返,jetstar 返到香港8:30pm, 唔會太晚。
Book 好酒店
3晚 Fraser residence Osaka
1晚Keihan tower universal
1 晚 Keihan Kyoto
呀女最想去和歌山 day trip 摘桃

伯爵府

回覆 happy合皮 的帖子

我之前都有考慮這
我最後買了印度航空, 因為價錢已包行李, 同劃位

首頁
12345...14

尾頁